minetoo Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Zakończyłem tydzień z Audi. Ostatnie było najmniejsze i najgorsze. Ewidentnie było picowane przez handlarza i tylko gorzej zrobił. Coś tam poczyszczone, reszta zasmarowana a w dywanach natryśnięte nie wiadomo co... Skóry tragedia. Suchy, wtarty brud. Tu niestety musiałem sięgnąć po coś innego jak cleaner i delikatna szczoteczka :f Nie ma rady jak są dziady to nie ma głaskania.... Coś tam na fotkach zobaczycie.... Mam nadzieję że kolejnym razem trafi się coś lepszego do pokazania a nie tylko Audi i pranie... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Piotrek, Co to za "odsysacz" z niebieska końcówką??? Widziałem go już na kilku zdjęciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Mirku to jest ssawka giętka. Przydatna bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 to jest ssawka giętka.No tyle to się sam domyśliłem :lol: To jest jakieś akcesorium do odkurzacza??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 Uniwersalne. Sklepy AGD, Lidl'y Allegro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 no to Audi masz Panie w malym palcu =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 I znów audi ... nudny się robisz =)) Bardzo ładnie, takie auta w których bród spryskany jest plakiem są najgorsze ... :oops: ps. wiem że zapuszczone jasne plastiki w audi nie należą do tych które łatwo się czyszczą ... czym je wyczyściłeś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptolgierd Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Czy przy praniu zawsze robi się takie 'paski' albo trójkąty, czy to w drugą stronę jest odkurzane? Coś siedzi na lakierze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 czym je wyczyściłeś ? APC 1:4 Aleksander nie, to jest fanaberia moja z tym układaniem wykładzin. Takie "minetoo was here" ;) A na lakierze nie ma nic jest tylko umyty. Może poprawnie wyglądać bo płyn którym myłem ma w sobie domieszkę jakichś polimerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszakr Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 kurde, widziałem na żywo A3 chwile przed.... Wyszło super genialnie ! jak na ten stan co był to jak nówka ;) tyyy, a może następny projekt będziesz zaczesywać w koła, tak jak na boisku trawe ;) Taki detal ale fajnie się ogląda ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Koła mówisz :lol: Wyszło super genialnie ! jak na ten stan co był to jak nówkaNo widzisz a właściel stwierdził że było lepiej jak fotele były brudne bo nie było widać uszkodzeń a reszta że trochę czystsza a szału nie ma.... :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Koła mówisz :lol: Wyszło super genialnie ! jak na ten stan co był to jak nówkaNo widzisz a właściel stwierdził że było lepiej jak fotele były brudne bo nie było widać uszkodzeń a reszta że trochę czystsza a szału nie ma.... :evil: Miales pod reka jakis lewarek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Czasem by się przydał.... Ehhhh ~x( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Czasem by się przydał.... Ehhhh ~x( Ja bym mu zakur... na dobranoc :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miba Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Mimo, że właściciel to mój znajomy, którego widza motoryzacyjna stoi na względnie wysokim poziomie, to jednak jak usłyszałem, że jest gorzej niż było i nie warto było tego oddawać, to nie powiem, troszkę zagotowałem. :roll: I to jeszcze co innego jakby to jakiś obcy, kompletny laik mówił, a nie gość, który wiedział ile pracy trzeba włożyć, żeby to wszystko ogarnąć... A szczytem szczytów było dla mnie coś w stylu "jakby grubo takim woskiem, pastą jak do butów za 20zł te załamania posmarował i zapolerował, to nie byloby po nich ani śladu, a nie jakąś superchemią za superpieniądze :(|) :(|) :(|) " że tak brzydko powiem, "noszkur*a klękłem" :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Kurr.. Przez 12 lat miał tą skórę w du*ie a tu nagle cudów oczekuje, nóż w kieszeni się otwiera, współczuje Piotrze.. :roll: :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Należy wrócić do starych sprawdzonych metod :D F-Ak6oZYM64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Piotrek rob jak ja...powiedz ze cos do srodka wlozyles i jak nie palca to za miasiac smierdziec bedzie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Najważniejsze że Wam się podobało :u :u Zapominam o tym nieszczęśliwym człowieku i zaczynam myśleć o nowym pacjencie...a jest o czym mimo że to kolejny VAG :f Kończę kolejnego offa w moim temacie bo słyszę kroki przystojnego jegomościa :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 miba, ma jakiś nick? zaraz mu walnę ostrzeżenie na a3-club, może a nóż jest ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 To było 1.8T? Fajne skóry i mega efekt : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 To było 1.8T?1.8 T Quattro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Czyli zdjęcie jegomościa już wisi przed myjnią :lol: ogólnie to Miba chyba stracił kolegę :oops: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts