junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jestem początkującym i mam pytanie.Czy to normalne,że od połowy puszki pod twardą warstwą pojawiło sie cos w rodzaju białego gluta.Podgrzałem,wymieszałem i kolor zrobił się kremowy(na poczatku ta twardsza warstwa była brazowa)i wosk ledwo co dało się wypolerować.Po wymieszanie polerowanie to przyjemność a na plastikach nic nie zostaje.Tak sie dzieje z tym woskiem,czy lepiej zmienić sklep w którym go kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kupiles orginala czy testera? Jesli testera to chyba wiesz jaka jest odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Oryginała za 7 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mhh orginal....ciekawe. Pewnie w zlych warunkach bylo przechowane. Nie mowie ze ty czy sprzedawca, moglo byc w transportcie itp... Prawdopodobnie rozpuscil sie a potem zastygl cierzsze skladniki poszly na dno a lzejsze na wierzch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dzięki za info.U mnie jest dopiero trzy tygodnie.Towar został sprzedany jako oryginał(mam fakture).Mam nadzieje,że z woskiem wszystko w porzadku bo pare aut nim zrobiłem a to byli moi stali klienci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Zostal sprzedany jako oginalny czy byl orginalny? bo to jest roznica... Nie powinno byc wiekszych problemow, w koncu skladniki te same...tylko troche inaczej wymieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No właśnie to już tylko sprzedawca wie.Dla mnie pudełko OK.zapach też. Następnym razem kupie u kogos innego.A w zwiazku z tym,że jestem początkujacym to może polecisz jakiś inny wosk,bo mam zamiar próbować różne woski.Ale z tym colli po wymieszani mam przyjemne odczucia co do połysku i łatwości aplikacji i polerowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nie wiem gdzie kupiles i nie obchodi mnie to...ale nie zawsze wina sprzedawcy ;) Polecic wosk to tak jak wybrac auto...co lepsze, mocniejsze itp itp...kazdy z nas ma faworyta i kazdy z nas co innego uzywa. Ostatnio mnie wzielo na obsession od autobrite i bardzo mi sie podoba...ale jak wyzej to bardzo osobisty wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 w porzadku bo pare aut nim zrobiłem a to byli moi stali klienci. A w zwiazku z tym,że jestem początkujacym to może polecisz jakiś inny wosk, nie wnikam bardziej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi