SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 To taki zalegly projekt , z braku czasu i w 100% keipskiemu oswietleniu na dzien dzisiejszy zdjecia nie sa kosmicznie dobre ,ale da sie ogladacAuto przyjechalo w stanie dobrym kilka drobnostek do poprawy :uNajwiekszy nacisk byl na lakier wnetrze jedynie odswiezone bo i pracy duzo nie byloKorektaFlex i pasty Menzerny FG 500 , PF 2500,SF 4000 kabinacje padow rozne bialy,zolty ,niebieski w niektorych miejscach tez i futerko :uOponki BrilliancePo myciu i osuszeniu ukazal sie lakier w pelnej kondycji :uNajbardziej mi przypadl do gustu tylni lewy blotnikPrzedni blotnikMizerne 50/50LSP Ultima Paint Guard Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Pięknie ! na żywo na pewno wygląda dużo lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dobra robota :) Tylko szkoda, że takie malutkie zdjęcia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No no, ładnie się pobawiliście dużo 50/50 i efekt zacny :u A i zabawa ze światłem przy zdjęciach fajna :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No no, ładnie się pobawiliście dużo 50/50 i efekt zacny :u A i zabawa ze światłem przy zdjęciach fajna :u Wlasnei chcemy wprowadzic male zmiany kolorystyczne scian ale jakos Polit sie op,,, z podeslaniem wizualizacji :( a dwa ze czekamy na nowe lampy ponoc bardzo dobre , ale okresle i opiszemy jak tylko dostarcza na probe :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ładna praca, bardzo ładny samochód, widać, że lakier zmęczony i bardzo potrzebował pieszczot. Na tym tylnym błotniku są takie przecierki lakieru czy to jakiś oprysk? Da radę wysłać próbkę LSP? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na tym tylnym błotniku są takie przecierki lakieru czy to jakiś oprysk? Da radę wysłać próbkę LSP? ;) Ten tylni blotniku byl lakierowany jakis czas temu i niebardzo sam kumam czemu lakiernik tak to zostawil tzn wycinal cos papierem i tak sobie zostawil,co do samego lakierowania to faktycznie bd ale takiego zostawienie nie rozumiem :x Pewnie jakies 50ml sie znajdzie do samplerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Nice Job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Nie no, dawno nie widziałem tak dobrych zdjęć 50/50... :u Powiedzcie mi, jak pracujecie nad maską to dzielicie ją tylko na pół czy później jeszcze na ćwiartki?? Pytam bo ja zawsze dziele na 4 lub nawet 6 części. Bardzo fajne zdjęcia gotowego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Czarkobrody w akcji a Seba tylko fotki pstryka =)) Good job Czarek, bo co u Was witam to ty maszynę katujesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi