SNB SWEDEN Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 To taki zalegly projekt , z braku czasu i w 100% keipskiemu oswietleniu na dzien dzisiejszy zdjecia nie sa kosmicznie dobre ,ale da sie ogladacAuto przyjechalo w stanie dobrym kilka drobnostek do poprawy :uNajwiekszy nacisk byl na lakier wnetrze jedynie odswiezone bo i pracy duzo nie byloKorektaFlex i pasty Menzerny FG 500 , PF 2500,SF 4000 kabinacje padow rozne bialy,zolty ,niebieski w niektorych miejscach tez i futerko :uOponki BrilliancePo myciu i osuszeniu ukazal sie lakier w pelnej kondycji :uNajbardziej mi przypadl do gustu tylni lewy blotnikPrzedni blotnikMizerne 50/50LSP Ultima Paint Guard Plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Pięknie ! na żywo na pewno wygląda dużo lepiej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golono Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Dobra robota :) Tylko szkoda, że takie malutkie zdjęcia :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 No no, ładnie się pobawiliście dużo 50/50 i efekt zacny :u A i zabawa ze światłem przy zdjęciach fajna :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 5, 2012 Author Report Share Posted May 5, 2012 No no, ładnie się pobawiliście dużo 50/50 i efekt zacny :u A i zabawa ze światłem przy zdjęciach fajna :u Wlasnei chcemy wprowadzic male zmiany kolorystyczne scian ale jakos Polit sie op,,, z podeslaniem wizualizacji :( a dwa ze czekamy na nowe lampy ponoc bardzo dobre , ale okresle i opiszemy jak tylko dostarcza na probe :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ładna praca, bardzo ładny samochód, widać, że lakier zmęczony i bardzo potrzebował pieszczot. Na tym tylnym błotniku są takie przecierki lakieru czy to jakiś oprysk? Da radę wysłać próbkę LSP? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Na tym tylnym błotniku są takie przecierki lakieru czy to jakiś oprysk? Da radę wysłać próbkę LSP? ;) Ten tylni blotniku byl lakierowany jakis czas temu i niebardzo sam kumam czemu lakiernik tak to zostawil tzn wycinal cos papierem i tak sobie zostawil,co do samego lakierowania to faktycznie bd ale takiego zostawienie nie rozumiem :x Pewnie jakies 50ml sie znajdzie do samplerowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Nice Job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Nie no, dawno nie widziałem tak dobrych zdjęć 50/50... :u Powiedzcie mi, jak pracujecie nad maską to dzielicie ją tylko na pół czy później jeszcze na ćwiartki?? Pytam bo ja zawsze dziele na 4 lub nawet 6 części. Bardzo fajne zdjęcia gotowego samochodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrizio1985 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Czarkobrody w akcji a Seba tylko fotki pstryka =)) Good job Czarek, bo co u Was witam to ty maszynę katujesz :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts