SNB SWEDEN Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 To projekt ktory faktycznie dal Nam w kosc,korekta na FG 500 odpadala ,lakier tak sie rysowal ze szkoda bylo nerw i czasu wiec poszlo PF 2500, dach na futrze reszta na mieszance padow Flexipads , drugi problem niestety ale Czarek byl juz w szpitalu i jeden czlowiek Nam odpadl :(Solvynol Grenn :) w akcjiPo myciu50/50Czas zakonczyc padake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Pięknie wyszło :u , te kształty w czarnym lakierze :ymdaydream: Ten Solvynol Green się tak słabo pieni czy to po kilku minutach zdjęcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 5, 2012 Author Report Share Posted May 5, 2012 Pięknie wyszło :u , te kształty w czarnym lakierze :ymdaydream: Ten Solvynol Green się tak słabo pieni czy to po kilku minutach zdjęcie? Solvynol nie jest typem aktywnej piany a APC ale swietnie domywa koroserie z typowego brudu ulicznego a jeszcze lepiej paste po korekcie :u , druga zaleta neutralny zapach , jest rowniez odpowiednik Jumbo o zapachu cytryny ale ten slabiej sobie radzi z domywaniem pasty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Jak na..."taką lepszą myjnię" to super robota ;)) A tak na poważnie to... :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Ładnie go ktoś zapuścił, powiedzcie mi czy to jest czarny coś ala czarny uni z bmw?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Ładnie go ktoś zapuścił, powiedzcie mi czy to jest czarny coś ala czarny uni z bmw??Tak niestety to ten pie.... czarny czarny :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 No właśnie tak mi po pierwszych 50/50 wyglądało, że to ten mega przyjemny lakier :lol: szacun bo pięknie Wam to wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts