Skladak Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Cześć, jestem Arek, mieszkam w Łodzi jeżdżę Skodą Felicią 98 (39 tys. przebiegu). Detalingiem interesuję się od roku. KA przeglądałem wybiórczo, tutaj zamierzam się bardziej zagłębić w lektury dostępne na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 KA przeglądałem wybiórczo, tutaj zamierzam się bardziej zagłębić w lektury dostępne na forum.Pierwszy plus :u Służymy pomocą i witamy :ymhug: PS na tym zdjęciu Twoja Skoda wygląda więcej jak dobrze :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 fakt, skodzianka zacna... witamy na forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4ciek Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Skodzinka pewnie po pełnym valetingu ;) takiej ze świecą szukać :) Witamy, rodzinka łódzka się powiększa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Witaj Arku! Kiedys wozilem sie Favoritką z 1991. Ah, jakiz to byl zajefajny wehikuł! Ponad 100kkm razem przejechalismy w bardzo różnych warunkach i zawsze dowiozła mnie do celu - choć czasem z przygodami ;) Jak sam widzisz, sentyment do tych aut mam wielki. Jaki silnik? 1300ccm? Miłego czytania forum i dbania o Felke, bo pięknie wygląda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Cześć. Czytaj, pytaj i dziel się swoimi spostrzeżeniami :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Cześć, witamy :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Siemano Arszi :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Milo powitac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Cześć Arku, witamy w zwariowanej rodzince :ymhug: Skoda i przebieg robią wrażenie, dbaj o nią jak należy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 dzięki PS na tym zdjęciu Twoja Skoda wygląda więcej jak dobrze :shock: Było kilka prób z pastami polerskimi Diamondbrite'a, lecz na początku bez halogenu i maszyny.Druga próba już z maszyną, ale bez światła w garażu po ciemku. Potem pasta polishing Diamonda zaczęła zostawiać bobki i większe holosy zamiast je usuwać i takie tam ;p. Auto jest porysowane jak inne, tylko politury i szybkie woski robią swoje ;p Może teraz uda się powalczyć bardziej z lakierem. Jaki silnik? 1300ccm? Tak 68 KM 1.3 potwór :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Witam ;) 39 tys. przebiegułał, masz ją od nowości :P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 witamy! lubie takie przebiegi- 3 lata temu jak kupowałem polo to miałem 26,5k :u :u ale zderzaki to się świecą ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 łał, masz ją od nowości :P ? Dziadek ją kupił jak miała 3 lata i 7 tys. przebiegu. Fakt, że u niego więcej stała niż jeździła, ale teraz jest u mnie więc jeździ ... krótkie odcinki, ale codziennie ;p ale zderzaki to się świecą ;)) NIELSEN SUPER A SHEEN lubie takie przebiegi- 3 lata temu jak kupowałem polo to miałem 26,5k :u :u No są wady i zalety takiego nie używania auta : p Ale przebiegiem zawsze można się pochwalić :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts