Jump to content

Cześć

Skladak

Recommended Posts

Cześć, jestem Arek, mieszkam w Łodzi jeżdżę Skodą Felicią 98 (39 tys. przebiegu). Detalingiem interesuję się od roku. KA przeglądałem wybiórczo, tutaj zamierzam się bardziej zagłębić w lektury dostępne na forum.

Dołączona grafika

KA przeglądałem wybiórczo, tutaj zamierzam się bardziej zagłębić w lektury dostępne na forum.

Pierwszy plus :u

Służymy pomocą i witamy :ymhug:

PS na tym zdjęciu Twoja Skoda wygląda więcej jak dobrze :shock:

Witaj Arku!

Kiedys wozilem sie Favoritką z 1991. Ah, jakiz to byl zajefajny wehikuł! Ponad 100kkm razem przejechalismy w bardzo różnych warunkach i zawsze dowiozła mnie do celu - choć czasem z przygodami ;) Jak sam widzisz, sentyment do tych aut mam wielki.

Jaki silnik? 1300ccm?

Miłego czytania forum i dbania o Felke, bo pięknie wygląda!

dzięki

PS na tym zdjęciu Twoja Skoda wygląda więcej jak dobrze :shock:

Było kilka prób z pastami polerskimi Diamondbrite'a, lecz na początku bez halogenu i maszyny.Druga próba już z maszyną, ale bez światła w garażu po ciemku. Potem pasta polishing Diamonda zaczęła zostawiać bobki i większe holosy zamiast je usuwać i takie tam ;p. Auto jest porysowane jak inne, tylko politury i szybkie woski robią swoje ;p Może teraz uda się powalczyć bardziej z lakierem.

Jaki silnik? 1300ccm?

Tak 68 KM 1.3 potwór :P

łał, masz ją od nowości :P ?

Dziadek ją kupił jak miała 3 lata i 7 tys. przebiegu. Fakt, że u niego więcej stała niż jeździła, ale teraz jest u mnie więc jeździ ... krótkie odcinki, ale codziennie ;p

ale zderzaki to się świecą ;))

NIELSEN SUPER A SHEEN

lubie takie przebiegi- 3 lata temu jak kupowałem polo to miałem 26,5k :u :u

No są wady i zalety takiego nie używania auta : p Ale przebiegiem zawsze można się pochwalić :P