mar_1981 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc jest tutaj. Jak coś to niech nasza szanowna władza przeniesie inne miejsce jak uzna za stosowne. W weekend mam zamiar pozbyć się "łokularów" z przednich lamp. W planie mam odcięcie ich jakąś stalową linką (żonie strunę od gitary podprowadzę :-$ :lol: ) no i papierek pewnie też będzie miał co robić. Napewno zostanie sporo na szkłach i tutaj pytanie. Czym usunąć pozostałości. Wygląda mi to na jakiś czarny klej - pewnie taki jakim szyby kleją, albo coś mocniejszego znając naszych polskich tiunerów ;) Tutaj to draństwo na zdjęciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Pryskać T&GR i podważać resztki kleju kartą (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol: Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol: Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Myślę, że to nawet lepiej. Nie wiem jak Nielsen ale te MACi i inne Sanesolvy nie parują w try miga i nie będziesz musiał psikać co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 OK dzięki. Jak w weekend znów mi coś nie wypadnie to zdam relację jak Mac sobie radzi z takimi klejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 OK dzięki. Jak w weekend znów mi coś nie wypadnie to zdam relację jak Mac sobie radzi z takimi klejami.Dzis sciagalismy podobny klej po listwach na Golfie i jakos poszla , ale klej nie rowny klejowni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 z autopsi najlepiej sobie radził wg. mnie z CarValeta tar&glue :u próbuj wszystkim co masz- kolsze są plastiki? póxniej polera- poka jeszcze grill- bedziesz zmieniał na ori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 DECABIT dobrze atakuje takie kleje, jest wyjątkowo mocny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Spróbuj opalarką,to może zacznie się ciągnąć i zejdzie bez chemii. :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dzięki panowie. Spróbuje faktycznie jeszcze opalarką i poszperam co jeszcze tam mam do odścierwiania ;) bedziesz zmieniał na ori? Grill jest ori tylko pomalowany na czarno. Narazie nie przeszkadza mi. Chcę zrobić porządek z lampami, zaprawki, polerka i wtedy może coś pomodzimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol: O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol: O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :) A mowilem O:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A mowilem Jak ty już coś powiesz ... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi