mar_1981 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc jest tutaj. Jak coś to niech nasza szanowna władza przeniesie inne miejsce jak uzna za stosowne. W weekend mam zamiar pozbyć się "łokularów" z przednich lamp. W planie mam odcięcie ich jakąś stalową linką (żonie strunę od gitary podprowadzę :-$ :lol: ) no i papierek pewnie też będzie miał co robić. Napewno zostanie sporo na szkłach i tutaj pytanie. Czym usunąć pozostałości. Wygląda mi to na jakiś czarny klej - pewnie taki jakim szyby kleją, albo coś mocniejszego znając naszych polskich tiunerów ;) Tutaj to draństwo na zdjęciu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Pryskać T&GR i podważać resztki kleju kartą (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol: Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: ) Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol: Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Myślę, że to nawet lepiej. Nie wiem jak Nielsen ale te MACi i inne Sanesolvy nie parują w try miga i nie będziesz musiał psikać co chwila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 OK dzięki. Jak w weekend znów mi coś nie wypadnie to zdam relację jak Mac sobie radzi z takimi klejami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 OK dzięki. Jak w weekend znów mi coś nie wypadnie to zdam relację jak Mac sobie radzi z takimi klejami.Dzis sciagalismy podobny klej po listwach na Golfie i jakos poszla , ale klej nie rowny klejowni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 z autopsi najlepiej sobie radził wg. mnie z CarValeta tar&glue :u próbuj wszystkim co masz- kolsze są plastiki? póxniej polera- poka jeszcze grill- bedziesz zmieniał na ori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkinss Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 DECABIT dobrze atakuje takie kleje, jest wyjątkowo mocny ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Spróbuj opalarką,to może zacznie się ciągnąć i zejdzie bez chemii. :-\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Dzięki panowie. Spróbuje faktycznie jeszcze opalarką i poszperam co jeszcze tam mam do odścierwiania ;) bedziesz zmieniał na ori? Grill jest ori tylko pomalowany na czarno. Narazie nie przeszkadza mi. Chcę zrobić porządek z lampami, zaprawki, polerka i wtedy może coś pomodzimy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol: O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol: O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :) A mowilem O:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrizio1985 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 A mowilem Jak ty już coś powiesz ... :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts