Jump to content

Czym oczyścić klosze z kleju

mar_1981

Recommended Posts

Nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc jest tutaj. Jak coś to niech nasza szanowna władza przeniesie inne miejsce jak uzna za stosowne.

W weekend mam zamiar pozbyć się "łokularów" z przednich lamp. W planie mam odcięcie ich jakąś stalową linką (żonie strunę od gitary podprowadzę :-$ :lol: ) no i papierek pewnie też będzie miał co robić. Napewno zostanie sporo na szkłach i tutaj pytanie. Czym usunąć pozostałości. Wygląda mi to na jakiś czarny klej - pewnie taki jakim szyby kleją, albo coś mocniejszego znając naszych polskich tiunerów ;)

Tutaj to draństwo na zdjęciu:

Dołączona grafika

(np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: )

Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol:

Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x

(np. telefoniczną, kredytową, zależy jak majętny jesteś :lol: )

Czyli będzie plastikowy patyczek od lodów :lol:

Myślisz że Mac124 da radę? Bo Nielsen mi się skończył :-? No cóź będziemy kombinować bo już nie mogę na te lampy patrzeć x_x

Mac ci pomoze ale daj mu polezec :D

Dzięki panowie. Spróbuje faktycznie jeszcze opalarką i poszperam co jeszcze tam mam do odścierwiania ;)

bedziesz zmieniał na ori?

Grill jest ori tylko pomalowany na czarno. Narazie nie przeszkadza mi. Chcę zrobić porządek z lampami, zaprawki, polerka i wtedy może coś pomodzimy ;)

Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol:

Dołączona grafika

O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :)

Dziadek miałeś rację. Mac nie rozpuszczał kleju...on go zeżarł :lol: Były gej looki, nie ma gej looków... :lol:

Dołączona grafika

O kierunki nie pytajcie bo licytuje oryginały więc na dniach będzie wymiana, bo nie chcę żadnych Depo itp. ;) A gril zdjęty do umycia :)

A mowilem O:-)