minetoo Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Już po pierwszym użyciu CG Hybrid V07. Jak dla mnie megaCieszy mnie to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 To i ja dodam, że w końcu użyłem V7 i jestem naprawdę zadowolony. Raczej na pewno jak ten się skończy zakupię go jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Oj chyba i ja spróbuję tego V7 :-? :-? No jak minetoo chwali to nie ma lipy ....................... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Muszę ważyć słowa ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 minetoo bierz prowizje od CHG :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tak w ramach jeszcze obserwacji - ponad tydzień od nałożenia V07, nie myty od tego czasu - kurzu nie przyciąga, a dwa deszcze zmyły jakieś brudy, które się w drodze przyczepiły, autko nadal się błyszczy i jest gładkie. Kropelki w deszczu świetne, mi się podobają takie sealantowe - na pewno wyróżniał się znacznie na parkingu. Nie powiem, ciekawy produkt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 hmmm ja się też chyba na V7 skusze w takim razie, do tej pory używam Citrusa ale korci mnie coś nowego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nooooo to dobrze że się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi