Rise and Shine Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Panowie i Panie, samochód którego chyba przedstawiać nie trzeba - nasz forumowy kolega Gracjan S4 postanowił powierzyć nam swoje oczko w głowie, by podnieść jego i tak już imponującą, prezencję. Nie przedłużając, bo wszystko na temat wozu przeczytać możecie w temacie prowadzonym przez właściciela - samochód spędził u nas nieco ponad 3 dni, spowodowane było to jednakże tym, że każdego z nas "wywiało" po jednym dniu na kilka godzin, a i finish przysporzył nam troszkę problemów :oops: Korektę przeprowadziliśmy na pastach Menzerna, w finishu wspomogliśmy się Dodo Juice Lime Prime, Lusso RC i PB Professional Polish oraz maszyną Dual Action. Na koła powędrował Nielsen Brilliance, a na karoserię, jakże by inaczej - Swissvax Mirage, a konkretniej trzy jego warstwy. Dlaczego trzy? A dlaczego nie? :-] Zapraszamy do zapoznania się z kilkoma zdjęciami z tego procesu :f Audi zaraz po przyjeździe... Myjemy Pędzelkujemy - specjalnie dla Was! :D Oglądamy pacjenta.... ~x( No no no, "a na zdjęciach tak się świecił" x_x Zrywamy co trzeba I bierzemy się do pracy... :twisted: No dobra, już dobra... :roll: Pięćdziesiątki! :f Wykańczamy... Woskujemy... Efekt finalny :u Niestety, pogoda w trakcie odbioru nie pozwoliła w pełni cieszyć się efektem :( A z Gracjanowym wozem miejscami zamienił się inny VAGowóz na dobrej feldze... ;) Dziękujemy za uwagę, czas poświęcony na przejrzenie relacji, Pozdrawiamy - Rise & Shine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Nie sądziłem, że to auto może jeszcze lepiej wyglądać :P Super : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Adam, fajnie że się znowu pojawiliście, bo dawno Was nie było ;) Projekt i relacja, jak zawsze :u Skoro pojazd jest oczkiem w głowie właściciela, to skąd taki stan lakieru "przed"??? :roll: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Fonnes - autko ma lat "naście", poprzedni właściciel niestety nie dbał o nie tak jak nasz forumowy kolega - a lakier okazał się być dość uciążliwy do korekty, stąd raczej niemożliwe było poradzenie sobie z tym np. ręcznie w trakcie bieżącej pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Faktycznie, lakier miał troszkę defektów do uporania się, wyszło malinowo :u No i zdjęcie z kątówką - super :lol: Nawet pasta na elemencie już jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No i to mi się podoba :D Dzięki za wszystko :u Adam, fajnie że się znowu pojawiliście, bo dawno Was nie było ;) Projekt i relacja, jak zawsze :u Skoro pojazd jest oczkiem w głowie właściciela, to skąd taki stan lakieru "przed"??? :roll: :( Ja jestem 3 właścicielem auta, nie wiem jak pierwszy właściciel dbał ale drugi nie miał nawet na paliwo na dojazd do pracy a do pracy miał może 25km w obie strony więc wydaje mi się że auto go przerosło, także raczej na pewno nie mył na 2 wiadra itd, auto stało pod chmurką ( co dla mnie jest już nie dopuszczalne... ) więc auto łatwo nie miało, wystarczy że kilka razy pojechał na szczotki ( sam byłem świadkiem jak w dzień zakupu przeze mnie auta, chciał "pozbyć się czystego auta" i odwiedził myjnie automatyczną... ) Ja dbam jak tylko mogę ale UC czy SwirlX na tricolor za wiele na tym lakierze nie zdziałam... Auto na chwilę obecną jest więcej jak oczkiem w głowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam znowu chłopaki ! Dobra robota, zresztą jak zawsze ;) Powiedzcie tylko, jakie problemu z wykończeniem mieliście ? Pozdrawiam i gratuluje, Gracjan dbaj teraz :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No teraz ten niebieski fajnie wygląda :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja jestem 3 właścicielem auta, nie wiem jak pierwszy właściciel dbał ale drugi nie miał nawet na paliwo na dojazd do pracy a do pracy miał może 25km w obie strony.....No, tera to wszystko jasne :u Auto na chwilę obecną jest więcej jak oczkiem w głowie ;) :-bd :-bd :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi