minetoo Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Hello :) Dość głaskania ładnych lakierów, czas zakasać rękawy ;) -bonnet podsufitki -odtłuszczenie plastików -ekstrakcja materiałów -oczyszczenie alcantary -dressingi itp Przywieźli, podstawili i szybko uciekli....ciekawe czemu się zastanawiałem.... Spójrzmy No cóż...czas sięgnąć po specjalne akcesoria... Całe się niestety nie zmieściło ;) Dobra dobra...koniec żartów, do roboty.... Po większych ruchach czas coś pogłaskać Maskownice szyn zdjęte by lepiej odkurzyć, trafiają na swoje miejsce Podobnie jak popielniczka, tu jeszcze "undressed' ;) Co z tego wyszło hmmm I to by było na tyle..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miba Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Przepraszam, że tak brzydko, ale: co za swołocz i brudasy! :evil: A projekcik jak zwykle - wysoka póła 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Nice Job :u Tylko jedno powiem...nie podoba mi sie to zaczesywanie...ogulnie mowie, nie tylko o tobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Jak można jeździć w takim syfie, nie ogarniam... Dobra robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadrifoglio990 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Fanem BMW nie jestem ale to jest wersja E90 a nie E46 ;) A robota super :u Aż mi narobiłeś chęci żeby swój tak ogarnąć ale teraz sesja się zbliża i czasu coraz mniej :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Zwowu wnętrze! :D Jaki czas pracy? Rozumiem, że klienci te śmieci dostają z powrotem w worku...bo jeszcze zarzucą, że im skarby wyrzuciłeś :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Metal 14 godzin... Owner otrzymał 2 wory po 120l ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 kurcze citroena tez musiales potraktowac specjalnymi akcesoriami, ciekawe jaka mial mine wlasciciel jak odbieral samochod, pewnie oczy jak 5zl i kopara w dół :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Piotrek popraw bo tak jak quadrifoglio990 wspomniał to jest e90, a nie e46 :) Jak można tak zapuścić, te śmieci w ogóle nie ogarniam :? Wyszło :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 No no, minetoo, już prawie pro :D Z salonu chyba taki czysty nie wyjechał ;) Jeżeli dobrze tam widzę laptopa, to trzeba było go dać na dno wora 8-) Ta dziura w bagażniku (nie znam się na bmw...), to na jakiś zestaw naprawczy czy coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Faktycznie to E90. Nigdy nie kojarzyłem oznaczeń modelowych ... W bagażniku powinien być zestaw naprawczy, dlaczego go nie ma tego nie wiem. Zawsze to kolejne miejsce na śmieci nie? :lol: No no, minetoo, już prawie pro eeeee tam, taka lepsza myjnia :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Jak się robi paski na dywanie? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Ich powstawanie jest zagadką taką samą jak kręgi w zbożu :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Tak myślałem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja to mam wrażenie Minetoo, że jak Ty dostaniesz auto z 'czystym' wnętrzem, to chyba karetka po Ciebie przyjedzie :lol: Dobra robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Dziś takie dostałem...nie wiedziałem co zrobić to i tak 13 godzin mu poświęciłem @-) Dobra robota :oops: :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts