Dylan80 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Cześć Jestem Marcin z okolicy Częstochowy, mam 32lata, jeżdżę Seatem Leonem II , który jest moim "oczkiem w głowie". Myję go i pielęgnuje co sobotę i ciągle mi mało!! Dlatego szukam nowych informacji w necie i tak trafiłem na to forum. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o dostępnych środkach do detailingu oraz ich przeznaczeniu. Sam narazie nie wiele mogę pomóc bo dopiero zaczynam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam ja lubię Żywca o detailingu dowiesz się tu dużo :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dobrze trafiłeś witaj :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witaj Marcin!!! Marcinów ci u nas jak.... ale od przybytku głowa nie boli - jak powiadają :mrgreen: Rozejrzyj się, poczytaj, a z pewnością znajdziesz jakąś wiedzę dla siebie na początek 8-) [edit] Aaaaa.... i uważaj bo tu zachęcają do picia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witamy w zwariowanej rodzince DC :ymhug: Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania w dziedzinie auto kosmetyki i zostaniesz z Nami na dłużej :u Pokaż co tam pieścisz.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi