Dylan80 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Cześć Jestem Marcin z okolicy Częstochowy, mam 32lata, jeżdżę Seatem Leonem II , który jest moim "oczkiem w głowie". Myję go i pielęgnuje co sobotę i ciągle mi mało!! Dlatego szukam nowych informacji w necie i tak trafiłem na to forum. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o dostępnych środkach do detailingu oraz ich przeznaczeniu. Sam narazie nie wiele mogę pomóc bo dopiero zaczynam. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Witam ja lubię Żywca o detailingu dowiesz się tu dużo :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Dobrze trafiłeś witaj :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witamy na forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witaj Marcin!!! Marcinów ci u nas jak.... ale od przybytku głowa nie boli - jak powiadają :mrgreen: Rozejrzyj się, poczytaj, a z pewnością znajdziesz jakąś wiedzę dla siebie na początek 8-) [edit] Aaaaa.... i uważaj bo tu zachęcają do picia :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witamy w zwariowanej rodzince DC :ymhug: Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania w dziedzinie auto kosmetyki i zostaniesz z Nami na dłużej :u Pokaż co tam pieścisz.. ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts