SzaKal Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam was ;) miałem ostatnio przyjemność pracy z pancernym BMW ... futro i FC+ ledwo dawały rade ... no ale po 14 godz. korekty coś z tego wyszło, lakier został zabezpieczony SONAX NANO LACK PROTECT, wnętrze również zostało kompleksowo wyczyszczone. Po wstępnym myciu tak to wygląda : Trzy przejazdy futrem z FC+ i jeden przejazd Cutting padem z FC+, IPA i kontrolny wyjazd na słońce Taka jakaś pięćdziesiątka Tak to wygląda w całości (zdjęcia na słońcu będą później;) ) Teraz trochę środka Skóry wyczyszczone i zabezpieczone zestawem colorlock I jeszcze jedna pięćdziesiątka I parę fotek po Dobra i to co najlepsze ... zdjęcia w słońcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nice Job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Szakal praca :u PS: Lecz zrób coś z jakością zdjęć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To auto myte było chyba tylko na szczotach :shock: Efekt końcowy super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zdjęcia szczególnie te w środku pomieszczenia pierd..ą całą dobrze wykonaną pracę. :oops: Następnym razem zmieńcie aparat \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pedały brudne :-B ładnie lakier wyszedł, w słoneczku fiufiu good :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie ma szans żeby były brudne :evil: Na tych moich zdjęciach tak to jakoś wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zębów nie myjesz :lol: jak nie to szczoteczkę daj do pedałów :u fajna praca ale szkoda że zdjęcia nokią 3310 i :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Mam jeszcze jedno zdjęcie wnętrza z pedałami heh , ale jakość jeszcze gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A co wy tak sie tych zdjec czepili...przecie to forum to nie o fotografi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No i popsuł ładny mat :lol: A poważniej wyszło bardzo przyjemnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Napisz coś o pracy z tym Sonaxem, jak trwałość i w ogóle :) Fajnie wypracowałeś autko, no ale jak na relację to brakuje mi trochę zdjęć - przypuszczam że to kwestia czasu byłą, bo autko nie małe jak na środek i lakier. Ładnie wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Miałem kiedys "przyjemność robić" e60 z lakierem uni w sedanie więc wiem ile pracy trzeba włożyć. Widać w słoneczku że pięknie wszystko wyszło. Żeby jeszcze inwestycja w aparat była to już w ogóle lux :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 dark_wolf Jeżeli chodzi o sanax-a to jak dla mnie to nr.1 jeżeli chodzi o trwałość, pół roku wytrzymuje z lekkim h... ;) po nałożeniu lakier trochę przyciemnia, z butelka 50 ml spokojnie starcza na dwa samochody, wiadomo cquartz to to pewnie nie jest no ale nie trzeba używać żadnego produktu typu reload żeby powstrzymać trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przez tą waszą krytykę na temat zdjęć pojechałem kupić Canona EOS 550D ... obiecuję że na następnych relacjach zdjęcia będą lepszej jakości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Aparat wrzucisz w koszty =)) a reszta się nie bedzie czepiać tylko oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Świetny efekt końcowy : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Przez tą waszą krytykę na temat zdjęć pojechałem kupić Canona EOS 550DTen to ma gest :shock: :lol: Wiesz Arek.. Furę też mógłbyś zmienić.. ;)) A na poważnie, praca fajna, dobra robota, jednakże mnie też raziły te zdjęcia z telefonu :) Czekam na kolejną relację na nowym sprzęcie bo fajnie Ci to wychodzi i chce się oglądać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi