SzaKal Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Witam was ;) miałem ostatnio przyjemność pracy z pancernym BMW ... futro i FC+ ledwo dawały rade ... no ale po 14 godz. korekty coś z tego wyszło, lakier został zabezpieczony SONAX NANO LACK PROTECT, wnętrze również zostało kompleksowo wyczyszczone. Po wstępnym myciu tak to wygląda : Trzy przejazdy futrem z FC+ i jeden przejazd Cutting padem z FC+, IPA i kontrolny wyjazd na słońce Taka jakaś pięćdziesiątka Tak to wygląda w całości (zdjęcia na słońcu będą później;) ) Teraz trochę środka Skóry wyczyszczone i zabezpieczone zestawem colorlock I jeszcze jedna pięćdziesiątka I parę fotek po Dobra i to co najlepsze ... zdjęcia w słońcu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Nice Job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gg Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Szakal praca :u PS: Lecz zrób coś z jakością zdjęć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 To auto myte było chyba tylko na szczotach :shock: Efekt końcowy super :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Zdjęcia szczególnie te w środku pomieszczenia pierd..ą całą dobrze wykonaną pracę. :oops: Następnym razem zmieńcie aparat \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Pedały brudne :-B ładnie lakier wyszedł, w słoneczku fiufiu good :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Nie ma szans żeby były brudne :evil: Na tych moich zdjęciach tak to jakoś wygląda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Zębów nie myjesz :lol: jak nie to szczoteczkę daj do pedałów :u fajna praca ale szkoda że zdjęcia nokią 3310 i :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Mam jeszcze jedno zdjęcie wnętrza z pedałami heh , ale jakość jeszcze gorsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 A co wy tak sie tych zdjec czepili...przecie to forum to nie o fotografi :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 No i popsuł ładny mat :lol: A poważniej wyszło bardzo przyjemnie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Napisz coś o pracy z tym Sonaxem, jak trwałość i w ogóle :) Fajnie wypracowałeś autko, no ale jak na relację to brakuje mi trochę zdjęć - przypuszczam że to kwestia czasu byłą, bo autko nie małe jak na środek i lakier. Ładnie wyszło :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Miałem kiedys "przyjemność robić" e60 z lakierem uni w sedanie więc wiem ile pracy trzeba włożyć. Widać w słoneczku że pięknie wszystko wyszło. Żeby jeszcze inwestycja w aparat była to już w ogóle lux :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 dark_wolf Jeżeli chodzi o sanax-a to jak dla mnie to nr.1 jeżeli chodzi o trwałość, pół roku wytrzymuje z lekkim h... ;) po nałożeniu lakier trochę przyciemnia, z butelka 50 ml spokojnie starcza na dwa samochody, wiadomo cquartz to to pewnie nie jest no ale nie trzeba używać żadnego produktu typu reload żeby powstrzymać trwałość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Przez tą waszą krytykę na temat zdjęć pojechałem kupić Canona EOS 550D ... obiecuję że na następnych relacjach zdjęcia będą lepszej jakości ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Aparat wrzucisz w koszty =)) a reszta się nie bedzie czepiać tylko oglądać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Świetny efekt końcowy : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Przez tą waszą krytykę na temat zdjęć pojechałem kupić Canona EOS 550DTen to ma gest :shock: :lol: Wiesz Arek.. Furę też mógłbyś zmienić.. ;)) A na poważnie, praca fajna, dobra robota, jednakże mnie też raziły te zdjęcia z telefonu :) Czekam na kolejną relację na nowym sprzęcie bo fajnie Ci to wychodzi i chce się oglądać :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts