Venom Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zapraszam do komentowania i Waszych spostrzeżeń :) dzf6iTkdftE -MgUW5INX3w Niestety ja nie miałem okazji testować w deszcz , bo dzisiaj musiałem rano wyjechać , ale mama dzwoniła i mówiła że jadąc w deszcz po mieście jest idealna widoczność i że chce to mieć na wszystkich szybach ;) Jak znajdę czas to i u siebie to ogarnę i zdam realcję , ale póki co to krucho z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Venom, wszystko bardzo pięknie...tylko Ty lejesz pół godziny w jedno miejsce, operator lata za wężem jak szalony i nic nie widać:-( Dajcie wodzie spłynąć! Tak naprawdę z tych filmów nic nie wynika, oprócz pokazu mycia szyby wężem =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ciekawe :u Dobrze Marcin mowi...dajcie troche czasu tej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Spoko, nadrobię zaległości :D ale musiałem wyjechać a to auto nie moje niestety :P Jak będzie czas to swoje zrobię i pokażę tak jak mi mówicie :-bd PS co do powłok to na tym kanale jest więcej , ale nie dotyczą motoryzacji ... jeszcze :D heehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak juz pisalem w innym poscie interesuje mnie ten temat, widzialem wszystkie filmiki, ciekawe jak z trwaloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Pogadam ze znajomymi od nas z 3miasta i komuś nałożę i poproszę żeby zdał relację , tak myślę będzie najszybciej bo zanim ja się do tego zabiorę to minie troche czasu. A wczoraj od 7 rano do około 19 testowałem co tylko mi wpadło w ręce :D nawet po dachu latałem hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Właśnie z mamusią gadałem i dalej zadowolona z tej powłoki na szybie :D Teraz tylko czekać na kilka słów od Thomasa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi