Venom Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Zapraszam do komentowania i Waszych spostrzeżeń :) dzf6iTkdftE -MgUW5INX3w Niestety ja nie miałem okazji testować w deszcz , bo dzisiaj musiałem rano wyjechać , ale mama dzwoniła i mówiła że jadąc w deszcz po mieście jest idealna widoczność i że chce to mieć na wszystkich szybach ;) Jak znajdę czas to i u siebie to ogarnę i zdam realcję , ale póki co to krucho z czasem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Venom, wszystko bardzo pięknie...tylko Ty lejesz pół godziny w jedno miejsce, operator lata za wężem jak szalony i nic nie widać:-( Dajcie wodzie spłynąć! Tak naprawdę z tych filmów nic nie wynika, oprócz pokazu mycia szyby wężem =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ciekawe :u Dobrze Marcin mowi...dajcie troche czasu tej wodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Spoko, nadrobię zaległości :D ale musiałem wyjechać a to auto nie moje niestety :P Jak będzie czas to swoje zrobię i pokażę tak jak mi mówicie :-bd PS co do powłok to na tym kanale jest więcej , ale nie dotyczą motoryzacji ... jeszcze :D heehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Jak juz pisalem w innym poscie interesuje mnie ten temat, widzialem wszystkie filmiki, ciekawe jak z trwaloscia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Pogadam ze znajomymi od nas z 3miasta i komuś nałożę i poproszę żeby zdał relację , tak myślę będzie najszybciej bo zanim ja się do tego zabiorę to minie troche czasu. A wczoraj od 7 rano do około 19 testowałem co tylko mi wpadło w ręce :D nawet po dachu latałem hehe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Właśnie z mamusią gadałem i dalej zadowolona z tej powłoki na szybie :D Teraz tylko czekać na kilka słów od Thomasa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts