SNB SWEDEN Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak jak mowilem dzis wreszcie dokopalem sie do A6 Avanta taki troche zapyzialy :oops: Bylo mycie felgow itd Po dobrym myciu i glinkowaniu z pod tego brudu pokazal sie lakier hmmm jakis taki bleee Caly lakier ma mnostwo cienkich malych rysek i wzerow po kupkach Troche sie zaczalem bawic Flexem i S10 i kurde podoba sie mnie to A to aj autoreklama Reszta bedzie moze w next tydzien bo jutro mam lenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A6 mrauuuuuuuu moje marzenie na najbliższy czas :) tylko Sebcio po co w lustrze robiłeś swoje odbicie wszyscy cie znają... a to lusterko to naprawdę fajnie wyszło :D qrwa jak zawsze zresztą :P Mam prośbę Seba wstaw w końcu jakieś zdjęcie gdzie coś Nie wyszło albo coś zepsułeś co cokolwiek żeby chociaż raz powiedzieć ze coś wyszło słabo :P :P :P Czekam na resztę projektu :twisted: :mrgreen: SNB POWER :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Seba, skąd Ty wyciągasz takie syfy??? :? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 fonnes to mi wygląda na samochód hodowcy gołębi :mrgreen: Super robota. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fonnes, a on róznie. Od księży, od syfiarzy, od brudasów. Kiedyś nawet słyszałem taką anegdotę, że naszemu koledze Sebbie75 się przyśniło, że jego dusza zostanie zbawiona, gdy doczyszci najbrudniejsze auto świata. No i teraz Zebba75 odnajduje takie wynalazki, bo szuka tego najbruidniejszego, najbardziej zapuszczonego samochodu świata. To dopiero człowiek ogromnej wiary. Sebba, głeboki pokłon z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 To zdjęcie ostatnie to do Przywitaj się wstaw. Chociaż trochę będziemy mieli pojęcie jak wyglądasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dopiero rozpoczalem masaze tego zafajdanca duzooo mi zostalo szczegolnie prawa strona auta ma wzery w lakierze :( GRUBEER-przeciez wsio mi sie nie udaje ale czary programow PC moga wiele :) , zdjecie zapodalem co by troche horrory na forum bylo. fonnes-roznie je znajduje jezdze se po miescie i szukam co bu ty wypolerowac :) Tak na serio to z kolejki ktora stoi na placu, rozni sa klienci a mi sie juz znudzily takie piekne auta praca musi miec styl,wyzwanie i charakter :) czyli walka z samym soba uda sie czy nie :) Deco-prawie zgadles, ale to hodowca koni tyle ze w stajni te obsrajdachy mieszkaja :lol: Przemek-te twoje wypowiedzi zwalaja mnie z fotela :mrgreen: cale szczescie ale takiego snu nie mialem ale musze jakies zajecie sobie znajdywac nie? To ty chyba nie widziales projektu bialego S70 zarosnietego mchem :roll: ten byl fany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sebba, a terminów żadnych nie masz, skoro mówisz, że stoją na placu i wybierasz sobie który chcesz? ;) Na temat jakości i poziomu pracy się nie wypowiem, znasz moje zdanie :) Czekam na niedomyte felgi i brudne szyby :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sebba, a terminów żadnych nie masz, skoro mówisz, że stoją na placu i wybierasz sobie który chcesz? ;) Na temat jakości i poziomu pracy się nie wypowiem, znasz moje zdanie :) Czekam na niedomyte felgi i brudne szyby :lol: Z terminami roznie bywa sa tacy co zostawiaja auto na czas wyjazdu np wakacje 4-5 tygodni wiec auto najczesciej czeka w kolejce+salon+komornik+auta demo itd itp A dzis doszla reszta masazy i wosk DoDo PH Slady po ptasich bobach tez sie jakos udalo usunac To dla naszego Przemka fana V6:) To juz poznym popoludniem Mam nadzieje ze to jako tako wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi