Elf Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witajcie detailerzy :P Na imię mi Rafał Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikowe :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No cześć. A co to jest to WWL? ;) Wyprzedzając pytania które tu niedługo padną: 1. Zdjęcie obiektu pieszczot...samochód też możesz pokazać 2. Jak z alkoholem? Dołączysz do klubowego AA? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 WWL = powiat wołomiński :twisted: ad 1 obiekt moich pieszczot jakiś czas temu został sprzedany i pozostaje mi pieścić wszystko inne co jest pod ręką :f a staram się aby zawsze coś się znalazło :twisted: ad 2 pić to trzeba umieć, ja nie umiem więc nie pije :ymhug: czyli do klubu AA jak najbardziej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Znowu Mafia Wolominska :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ejo : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikoweNo raczej. Staraj się a może dogonisz Wieliczkę :ymdevil: Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikoweNo raczej. Staraj się a może dogonisz Wieliczkę :ymdevil: Witaj :D Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cześć Rafale, mam nadzieję, że atmosfera przypadnie Ci do gustu i zostaniesz z Nami na dłużej :u A jakim autem się woziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cześć Rafał, Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;)Stary, tego facia z Wieliczki nie dogonisz [-x Ale próbuj, on teraz robi auta na "B", to jeszcze daleko nie odjechał =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cześć Rafale, mam nadzieję, że atmosfera przypadnie Ci do gustu i zostaniesz z Nami na dłużej :u A jakim autem się woziłeś? Również mam taką nadzieję :) jak na razie są same plusy :u wiadomo Polska gościnność ;) a ostatnim samochodzikiem był Nissan 200sx S14A Cześć Rafał, Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;)Stary, tego facia z Wieliczki nie dogonisz [-x Ale próbuj, on teraz robi auta na "B", to jeszcze daleko nie odjechał =)) Panie ja początkujący amator... :f Wiem jedynie że uczyć się trzeba od najlepszych :u Bardzo dziękuje za miłe powitanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nismo... :ymdaydream: Już Cię lubię :lol: Seryjny SR20DET czy modzony? Jaka moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Cześć Rafale :) Panie ja początkujący amator... :lol: :lol: :lol: Staraj się a może dogonisz Wieliczkęjak by Ci to powiedzieć...a przemilczę :roll: :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Panie ja początkujący amator... :fPanie!!! ale my tu same amatory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nismo... :ymdaydream: Już Cię lubię :lol: Seryjny SR20DET czy modzony? Jaka moc? Oj jak miło :D zmierzone 288KM na 1bar, ale 13.3s na ćwiartkę robił :f 1.2 bara też się ładowało i było szybciej jednak nigdy żadnego pomiaru... Cześć Rafale :) Panie ja początkujący amator... :lol: :lol: :lol: Staraj się a może dogonisz Wieliczkęjak by Ci to powiedzieć...a przemilczę :roll: :ympeace: Witaj Pawle :) Panie ja początkujący amator... :fPanie!!! ale my tu same amatory :lol: Uff :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 I my serdecznie witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi