Elf Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Witajcie detailerzy :P Na imię mi Rafał Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikowe :twisted: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 No cześć. A co to jest to WWL? ;) Wyprzedzając pytania które tu niedługo padną: 1. Zdjęcie obiektu pieszczot...samochód też możesz pokazać 2. Jak z alkoholem? Dołączysz do klubowego AA? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 WWL = powiat wołomiński :twisted: ad 1 obiekt moich pieszczot jakiś czas temu został sprzedany i pozostaje mi pieścić wszystko inne co jest pod ręką :f a staram się aby zawsze coś się znalazło :twisted: ad 2 pić to trzeba umieć, ja nie umiem więc nie pije :ymhug: czyli do klubu AA jak najbardziej :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Witka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Znowu Mafia Wolominska :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ejo : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikoweNo raczej. Staraj się a może dogonisz Wieliczkę :ymdevil: Witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Jestem z WWL co zobowiązuje mnie do nadprogramowego dbania o pojazdy silnikoweNo raczej. Staraj się a może dogonisz Wieliczkę :ymdevil: Witaj :D Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Cześć Rafale, mam nadzieję, że atmosfera przypadnie Ci do gustu i zostaniesz z Nami na dłużej :u A jakim autem się woziłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Cześć Rafał, Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;)Stary, tego facia z Wieliczki nie dogonisz [-x Ale próbuj, on teraz robi auta na "B", to jeszcze daleko nie odjechał =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Cześć Rafale, mam nadzieję, że atmosfera przypadnie Ci do gustu i zostaniesz z Nami na dłużej :u A jakim autem się woziłeś? Również mam taką nadzieję :) jak na razie są same plusy :u wiadomo Polska gościnność ;) a ostatnim samochodzikiem był Nissan 200sx S14A Cześć Rafał, Zawsze wiedziałem, że w życiu należy stawiać wysoko poprzeczkę ;)Stary, tego facia z Wieliczki nie dogonisz [-x Ale próbuj, on teraz robi auta na "B", to jeszcze daleko nie odjechał =)) Panie ja początkujący amator... :f Wiem jedynie że uczyć się trzeba od najlepszych :u Bardzo dziękuje za miłe powitanie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nismo... :ymdaydream: Już Cię lubię :lol: Seryjny SR20DET czy modzony? Jaka moc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Cześć Rafale :) Panie ja początkujący amator... :lol: :lol: :lol: Staraj się a może dogonisz Wieliczkęjak by Ci to powiedzieć...a przemilczę :roll: :ympeace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Panie ja początkujący amator... :fPanie!!! ale my tu same amatory :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elf Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Nismo... :ymdaydream: Już Cię lubię :lol: Seryjny SR20DET czy modzony? Jaka moc? Oj jak miło :D zmierzone 288KM na 1bar, ale 13.3s na ćwiartkę robił :f 1.2 bara też się ładowało i było szybciej jednak nigdy żadnego pomiaru... Cześć Rafale :) Panie ja początkujący amator... :lol: :lol: :lol: Staraj się a może dogonisz Wieliczkęjak by Ci to powiedzieć...a przemilczę :roll: :ympeace: Witaj Pawle :) Panie ja początkujący amator... :fPanie!!! ale my tu same amatory :lol: Uff :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 I my serdecznie witamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts