karol.e36 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 cześć mam na imię Karol od jakiegoś czasu bardzo zainteresował mnie detailing, tak też tu trafiłem w poszukiwaniu wiedzy Myślę za zagoszczę tu na dłużej. Czy są tu jakieś regionalne spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 cześć mam na imię Karol od jakiegoś czasu bardzo zainteresował mnie detailing, tak też tu trafiłem w poszukiwaniu wiedzy Myślę za zagoszczę tu na dłużej. Czy są tu jakieś regionalne spotkania?Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? jestem z Białegostoku i nie piję od dwóch godzin :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? jestem z Białegostoku i nie piję od dwóch godzin :lol: To zapewne sie spotkach z Naszym Lover Boyem JJem ktory najpierw przenesie twoj post powitalny =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 ktory najpierw przenesie twoj post powitalnyJak żeś powiedział, tak żem zrobił ;) Cześć Karolu, Witam Cię serdecznie w zwariowanej rodzince, mam nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej. A i będzie można pomyśleć o spotkaniu regionalnym bo coraz więcej Białostoczan :u Czym jeździsz? Pochwal się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 bmw e36 By karolza at 2012-05-23 Uploaded with ImageShack.us By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jaaaaa... :o Mistrz ^:)^ Szukam w pamięci i znaleźć nie mogę. Chyba się przypadkiem nie spotkaliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam z Krakowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam z Krakowa :PJa też :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Cze :f Auto :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam na forum. Fura super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witamy, witamy!!! Bunia super i ten kolorek ehhh..... :u :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witamy serdecznie chlebem ,solą , i %%% Fajne bmw , oryginał gleba i koło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Karol Ty juz auta nie pokazuj tam jest ciekawszy objekt kawalek stopy widac , calosc chcemy do oceny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 kawalek stopy widacWłaśnie miałem pisać :mrgreen: Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witka :) Ładne e36 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 siema :mrgreen: pierwszy obiekt pieszczot bardzo ladny /szkoda tylko ze nie w 2 furtkach no ale nie mozna miec wszystkiego/ teraz pokaz fotki drugiego obiektu pieszczot :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a no to bucik hostessy większość z uczestników się śliniła jak znajdę foto to wam podeśle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a no to bucik hostessy większość z uczestników się śliniła jak znajdę foto to wam podeśle :uPfiii a My juz myslelismy ze to kolezanka, siostra,corka albo cus :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 macie fotkę oceniajcie z tyłu i z przodu ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Auto fajne namiot tez :u :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi