karol.e36 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 cześć mam na imię Karol od jakiegoś czasu bardzo zainteresował mnie detailing, tak też tu trafiłem w poszukiwaniu wiedzy Myślę za zagoszczę tu na dłużej. Czy są tu jakieś regionalne spotkania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 cześć mam na imię Karol od jakiegoś czasu bardzo zainteresował mnie detailing, tak też tu trafiłem w poszukiwaniu wiedzy Myślę za zagoszczę tu na dłużej. Czy są tu jakieś regionalne spotkania?Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol.e36 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? jestem z Białegostoku i nie piję od dwóch godzin :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Sa szczegolnie ekipy AA :lol: a skad przybywasz ? jestem z Białegostoku i nie piję od dwóch godzin :lol: To zapewne sie spotkach z Naszym Lover Boyem JJem ktory najpierw przenesie twoj post powitalny =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 ktory najpierw przenesie twoj post powitalnyJak żeś powiedział, tak żem zrobił ;) Cześć Karolu, Witam Cię serdecznie w zwariowanej rodzince, mam nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej. A i będzie można pomyśleć o spotkaniu regionalnym bo coraz więcej Białostoczan :u Czym jeździsz? Pochwal się :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol.e36 Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 bmw e36 By karolza at 2012-05-23 Uploaded with ImageShack.us By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 By karolza at 2012-06-26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jaaaaa... :o Mistrz ^:)^ Szukam w pamięci i znaleźć nie mogę. Chyba się przypadkiem nie spotkaliśmy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam z Krakowa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Witam z Krakowa :PJa też :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Cze :f Auto :u :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witam na forum. Fura super :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witamy, witamy!!! Bunia super i ten kolorek ehhh..... :u :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witamy serdecznie chlebem ,solą , i %%% Fajne bmw , oryginał gleba i koło :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Karol Ty juz auta nie pokazuj tam jest ciekawszy objekt kawalek stopy widac , calosc chcemy do oceny :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 kawalek stopy widacWłaśnie miałem pisać :mrgreen: Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Witka :) Ładne e36 :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 siema :mrgreen: pierwszy obiekt pieszczot bardzo ladny /szkoda tylko ze nie w 2 furtkach no ale nie mozna miec wszystkiego/ teraz pokaz fotki drugiego obiektu pieszczot :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol.e36 Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 a no to bucik hostessy większość z uczestników się śliniła jak znajdę foto to wam podeśle :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 a no to bucik hostessy większość z uczestników się śliniła jak znajdę foto to wam podeśle :uPfiii a My juz myslelismy ze to kolezanka, siostra,corka albo cus :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol.e36 Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 macie fotkę oceniajcie z tyłu i z przodu ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Auto fajne namiot tez :u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts