SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pany będzie przewidziany jakiś pacjent do wyprania jak to wcześniej było pisane?Jeśli tylko się znajdzie to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ładnie to tak robić ograniczoną ilość gości [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pany będzie przewidziany jakiś pacjent do wyprania jak to wcześniej było pisane?Wypierzemy sprinterowóz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pany będzie przewidziany jakiś pacjent do wyprania jak to wcześniej było pisane?Wypierzemy sprinterowóz :D Uuuu panie, sprinterowóz był rozbebeszony wewnątrz i prany 2 dni jak go kupiłem :lol: Teraz jest skórka z nową alkantarą więc małe pole do popisu będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ładnie to tak robić ograniczoną ilość gości [-xA jak np chcesz zrobic nie ograniczona ilosc ludzi ? Przeciez lokal ma jakies gabaryty ;) to nie pierwszy zlot w naszym Studio i juz jakies doswiadczenie mamy a ze strasznie marudzicie zwieksza ilosc gosci do 35 wpisac sie na liste i zamykam dzis o godz 22,00 :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ~x( ~x( cholera , gdybym wiedział, że moje żartobliwe stwierdzenie otworzy listę na 5 osób to bym nie miał planów na sobotę ~x( ~x( do 22 może je jeszcze odwołam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgrywus, teraz juz nie masz wyjscia - musisz być :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 moje oczko w głowie było już na praniu w SNB jakiś rok temu, ale podłoga chyba nigdy nie była ruszana więc ją mogę udostępnić* ;) *jak się lakiernik wyrobi na sobotę :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Słuchajcie, tym razem będzie więcej żarcia i mniej dynamiki ;) Z malowania skór prawdopodobnie nic nie wyjdzie, bo moje auto ma problemy z elektroniką i już 3-ci tydzień się naprawia :-s Maćkowa podłoga do prania brzmi jak najbardziej ok, my też postaramy się przytargać coś do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak będzie więcej żarcia i mniej dynamiki to te krzesełka co ostatnio niechciane były przydadzą się, nawet bardzo 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 będzie więcej żarcia i mniej dynamikiPodoba mi się, Już jestem głodny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pany Grill juz zapakowany do ASX jutro jedzie do Lodzi bo w Golfie mnie sie nie miesci :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Na która mamy być i ile ze sobą zabrać? :D Mam auto do skończenia i muszę to dobrze rozłożyć w czasie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Na która mamy być i ile ze sobą zabrać? :D Mam auto do skończenia i muszę to dobrze rozłożyć w czasie : )Zbieranina od 11,00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jest bezdotyk w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jest bezdotyk w okolicy ?Nas pytasz? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jest bezdotyk w okolicy ? Tutaj mapka gdzie można opłukać auto: https://maps.google.pl/maps?saddr=51.764942,19.487449&daddr=Rewolucji+1905+roku&hl=pl&ll=51.766485,19.478459&spn=0.023,0.055747&sll=51.775734,19.465646&sspn=0.001437,0.003484&geocode=Fc7eFQMd2VopAQ%3BFRUIFgMdVQIpAQ&t=m&gl=pl&mra=dme&mrsp=1&sz=19&z=15 Ale czystością się nie przejmuj. Na miejscu jest Pan portier, on chętnie umyje auto ;) Może ktoś wrzuci foto z poprzedniego zlotu żebyś wiedział o co chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jest bezdotyk w okolicy ?Nie będzie Ci potrzebny :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 no wiesz musimy jakoś dojechać :) a much sie natłucze zapewne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 no wiesz musimy jakoś dojechać a much sie natłucze zapewne :/Raz jeszcze powtarzam....nie martw się :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Czy na spocik trzeba mieć specjalne zaproszenie, czy można wpaść na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Czy na spocik trzeba mieć specjalne zaproszenie, czy można wpaść na chwilę?Jest zrobiona lista gosci trzeba sie na nia zapisac i wtedy mozna przyjechac wejscie 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak jest miejsce to ja poproszę jeden normalny i jedną połówkę. W zasadzie wpadnę na chwilę trochę popatrzeć i poznać kolegów. Potem jadę do parku dinozaurów z córką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hmm no dobra sernika nie będzie ale za to "emixowy stuff kosmetykowy" z okazji spotu przeceniamy o dodatkowe 5% :D coś tam pewnie do bagażnika wrzucimy ale jak ktoś ma zamówienie specjalne to proszę pisać (najlepiej na maila ;) ). Jeżeli chcecie obiekt do prania to możemy a3 podstawić 8-) remontujemy się więc auto wygląda jakby należało do ekipy budowlanej (wstyd nim się pokazywać :oops: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nadrobisz urokiem osobistym :D Wiolka katalogi już macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi