mx_nowicki Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wiolka katalogi już macie? mamy :D weźmiemy! :D Paweł wczoraj aż piszczał z zachwytu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hmm no dobra sernika nie będzie ale za to "emixowy stuff kosmetykowy" z okazji spotu przeceniamy o dodatkowe 5% :D coś tam pewnie do bagażnika wrzucimy ale jak ktoś ma zamówienie specjalne to proszę pisać (najlepiej na maila ;) ). Jeżeli chcecie obiekt do prania to możemy a3 podstawić 8-) remontujemy się więc auto wygląda jakby należało do ekipy budowlanej (wstyd nim się pokazywać :oops: ) oki, to zamawiam parę drobiazgów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mx_nowicki: jakieś pady nowe ostatnio były zachwalane, ale nie pamiętam nazwy :oops: może bym wziął jeden taki zestawik? :D Sebastian: znajdzie się u Ciebie jeszcze jeden baniaczek Prickborta 2,5L ? Bo też bym przygarnął, no i jakieś testerki SNB :P Aaaa, no i zapomniałem dodać, przyjadę, nie swoim autem, tylko zastępczakiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sebastian: znajdzie się u Ciebie jeszcze jeden baniaczek Prickborta 2,5L ? Bo też bym przygarnął, no i jakieś testerki SNB :PMoge zrobic Ci 2,5L nie ma problema ale nie bedzie juz w ori baniaczku poniewaz ta partia sie skonczyla , moge odlac 2,5L do 5L banki jak pasuje , za jakis czas pojawia sie nowe opakowania 2L czekamy na dostawe opakowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sebastian: znajdzie się u Ciebie jeszcze jeden baniaczek Prickborta 2,5L ? Bo też bym przygarnął, no i jakieś testerki SNB :PMoge zrobic Ci 2,5L nie ma problema ale nie bedzie juz w ori baniaczku poniewaz ta partia sie skonczyla , moge odlac 2,5L do 5L banki jak pasuje , za jakis czas pojawia sie nowe opakowania 2L czekamy na dostawe opakowan Nie ma problemu, opakowanie to najmniejszy problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sebastian: znajdzie się u Ciebie jeszcze jeden baniaczek Prickborta 2,5L ? Bo też bym przygarnął, no i jakieś testerki SNB :PMoge zrobic Ci 2,5L nie ma problema ale nie bedzie juz w ori baniaczku poniewaz ta partia sie skonczyla , moge odlac 2,5L do 5L banki jak pasuje , za jakis czas pojawia sie nowe opakowania 2L czekamy na dostawe opakowan Nie ma problemu, opakowanie to najmniejszy problem ;) To juz masz odlane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 to i ja może bym przytulił parę fantów - z 2L Sanesolv Extra lub Tara MAC 124(bez co najmniej dwu litrówki nie wracam :lol: ),i jak budżet pozwoli i jak będą na stanie APC Green , SNB Wheel Cleaner S - kwasowy ,SNB Zanitol Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 to i ja może bym przytulił parę fantów - z 2L Sanesolv Extra lub Tara MAC 124(bez co najmniej dwu litrówki nie wracam :lol: ),i jak budżet pozwoli i jak będą na stanie APC Green , SNB Wheel Cleaner S - kwasowy ,SNB Zanitol PlusJest wsio prócz Zanitola :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Handel pelna geba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 mx_nowicki: jakieś pady nowe ostatnio były zachwalane, ale nie pamiętam nazwy hmm nowe? :?: Chodzi o te Flexipads? ale one nie były zachwalane tylko wzbudziły ciekawość (chyba jeszcze nikt nie testował)... chyba, że o inne pady chodzi :D P.S. na pewno będziemy mieli URBANA ;) testować można do woli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 mx_nowicki: jakieś pady nowe ostatnio były zachwalane, ale nie pamiętam nazwy hmm nowe? :?: Chodzi o te Flexipads? ale one nie były zachwalane tylko wzbudziły ciekawość (chyba jeszcze nikt nie testował)... chyba, że o inne pady chodzi :D P.S. na pewno będziemy mieli URBANA ;) testować można do woli :D Zdam się na Was i wezmę jakiś zestwik cutting/polishing/finishing ;) Może urban może flexi ;) Jak "pomacam" to się zdecyduje pewnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 mx_nowicki: jakieś pady nowe ostatnio były zachwalane, ale nie pamiętam nazwy hmm nowe? :?: Chodzi o te Flexipads? ale one nie były zachwalane tylko wzbudziły ciekawość (chyba jeszcze nikt nie testował)... chyba, że o inne pady chodzi :D P.S. na pewno będziemy mieli URBANA ;) testować można do woli :D Zdam się na Was i wezmę jakiś zestwik cutting/polishing/finishing ;) Może urban może flexi ;) Jak "pomacam" to się zdecyduje pewnie :D Ok weźmiemy to co mamy (nacinanych Flexi niestety jeszcze brak) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ok weźmiemy to co mamy W razie czego oferuje miejsce w bagazniku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ok weźmiemy to co mamy W razie czego oferuje miejsce w bagazniku ;) Dziękujemy :D ale mam info, że a3 zapakowane i gotowe do drogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Brać foto-wideo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Brać foto-wideo?Brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 arekkaz, weź swojego handycam'a bo moja kamera chyba za lekka jest i nie mogę jej wypoziomować na swoim (z Allegro), może przy swapie do jakichś inszych wniosków się dojdzie ? no, siuwaxy jakieś tam naszykowane :P potwierdzone też - auto odbieram od lakiernika o 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Spoko już spakowany ale nie będzie śmiechu? On z łóżka polowego jest skonstruowany! Zabierz swojego bo czaję się na coś takiego. Mam kierowcę. Popykamy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jezu, co za godzina... ja się zazwyczaj o tej porze kładę, a teraz wstałem. Do zobaczenia ;-) Sebastian - ~o) ~o) ~o) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jezu, co za godzina... ja się zazwyczaj o tej porze kładę, a teraz wstałem. Do zobaczenia ;-) Sebastian - ~o) ~o) ~o) !!! Adaś mówiłem żebyś się bliżej Łódzi sprowadził :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ponawiam pytanie, czy jest można przyjechać na chwilę z córką lub dwiema przywitać się, porozmawiać i po godzince uciec (dzieci mi się zanudzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ponawiam pytanie, czy jest można przyjechać na chwilę z córką lub dwiema przywitać się, porozmawiać i po godzince uciec (dzieci mi się zanudzą).Można już jeden pytał o dzieci i bedzie male przedszkole Polit się zajmie dziecmi on lubi rysować i wyklejać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ok, to wezmę jeszcze dzieci sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ok, to wezmę jeszcze dzieci sąsiadów.Spoko dziecie własne wejście 15 zł dzieci sąsiadów 150zl :lol: dorośli darmo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ok za chwile wyjeżdżamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi