escimo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wstałem, lekki kac, ale przeżyje :D Za kilka minut idę do garażu pozbierać stuff i ruszam. Ale najpierw ~o) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Pany tylko dzisiaj to kultura bo będa napewno dwie Panie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To ja idę wyprasować garnitur i znaleźć jakiś krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Cholera, miałem jechać wcześniej żeby schować karton tempo #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzieki uczestnikom za spota oraz wielkie dziek dla ekipy SNB za organizacje. Miło było poznać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja tez juz dotarlem do domu wlasnie sle zdjecia na fotosika zaraz zapodam , ogolnie bylo na TAK :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Właśnie dojechaliśmy z Panią Sprinterową :u Udało się bez przygód na szczęście :) Dzięki Pany za spota, było fajnie, pooglądałem stroche stuffu poznało się ludzi na żywo i czekam na następnego :f :u P.S Te ubywające winogrono ze stołu to nie moja sprawka :mrgreen: :ymdevil: 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Panowie, wspolnie z Mateuszem bardzo dziekujemy za miło spędzony czas. Szczegolne podziekowania dla ekipy organizatorów :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 My rowniez dziekujemy za liczne przybycie mamy nadzieje ze jedzienie bylo oki i wszyscy zdrowi :u podsylam pare zdjec Zaczniemy od najmlodszego Detailera zlotu :u Magazynek chwalipietow :lol: Ogolnie olewka i wszyscy poszli na dwor Czarek Nas nie lubi Powazne dyskusje A jak sie nie podoba mozecie isc tam :lol: Akurat Szabrownicy dzialaja :lol: Grill sie tli Ogladamy i ogladamy I znowu co by tu zajeb.... Powazna sprawa I poszlo pierwsze zarcie jest Po szamanku wujek Minetoo bedzie meczyl Golfofa szybe :-ss A nasze Panie gadu gadu o ponczoszkach :mrgreen: Poszlo "To ile sciezek Panu sprzedac" :lol: A wujek jedzie i jedzie Powiem tak szyba byla mocno zniszczona w garazu szalu nie robila po polerce ale podczas jazdy roznica ogromna , txs wujek :u A ten skonczyl ze sciezkami bialego proszku i odrazu wszedl na niuchanie lakierow Mieszal i mieszal Wreszcie sie wzial za malowanie Reszta go olala i poszla na dwor I nasz lansor :)) Gwiazdy nadal w swoim swiecie Reszta wreszcie sie wziela za maszyny Jeden to widac ewidentnie znudzony =)) Furki wylansowane To juz nasze ostatnie podrygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Oja Cie...Wiolka po co włosy robiła jak w tych spodenkach dopiero na przed ostatnim zdjęciu spojrzałem na włosy =)) Minetoo ma stajla widzę że u góry szybę poleruje a poniżej już koszulką dociera :lol: Widzę że atmosfera byłą super, Seba a nie było tego pana co mopem mył auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 kurwix dobrze, że się nie widzę często od tyłu, tak wyłysieć :o :D anyway, dzięki za spotkanie, było git :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Oczywiście i ja dotarłem szczęśliwie do domu. Dziękuję Radek za super podróż. Seba i ekipa spot fajny. Warto było "pocierpieć" . Kuźwa i tak nie wiem kto był kto ale ekipa pierwsza liga. Bardzo miło było Was poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja również dziękuję. Córce najbardziej podobał się Citroen z wzorkami na dachu oraz czarny Golf II z kołami takimi "jak w kucykach ponny". Żałuję tylko, że nie mam syna, bo córka zwracała uwagę nie na to co trzeba :D Ale wszystko przede mną, tylko jak to powiem żonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 kurwix dobrze, że się nie widzę często od tyłu, tak wyłysieć :o :D Radek u mnie w pracy mówią że na mądrej głowie to włosy nie rosną więc...nie stresuj się :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 kurwix dobrze, że się nie widzę często od tyłu, tak wyłysieć :o :D Radek u mnie w pracy mówią że na mądrej głowie to włosy nie rosną więc...nie stresuj się :u Nie no, to wiadomo przecież :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadzior Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja również dziękuję za spotkanie, doskonałe jedzenie i atmosfere :u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 czarny Golf II z kołami takimi "jak w kucykach ponny"Czy to oznacza, że mam pedalskie koła? Szjet... ide zmieniać =)) :lol: Dobre określenie :D Córa mocna :mrgreen: :u Dzięki za spota i do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Szacun chłopaki , kolejny raz daliście rade pociągnąć spot na najwyższym poziomie :u Przy skromnym udziale uczestników :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 czarny Golf II z kołami takimi "jak w kucykach ponny"Czy to oznacza, że mam pedalskie koła? Szjet... ide zmieniać =)) :lol: Dobre określenie :D Córa mocna :mrgreen: :u Dzięki za spota i do zobaczenia :) Nie pedalskie ale kucykowe =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 kilka znajomych twarzy widzę .. ależ żałuję, że nie mogłem być :( a Wiola w takiej fajnej czarnej... oprawie od okularów ... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dzięki za spotkanie, było kilka znajomych i kilka mniej znajomych twarzy; ja się przedstawiać nie musiałem, ale z tej foty: przyznam szczerze że rozpoznaję tylko znudzonego ;) boohala i ze szmatą stoi łukash - a reszta? prosiłbym o powiedzenie kto jest kto, bo niestety brakło etykiet. Senk ju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja dotarłem do domu cruisingowym tempem ;) Dzieki za spotkanie ;) Miło było poznać i mam nadzieje do następnego ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ekipa SNB znów zorganizowała zajebiaszczą sobotę :u Bezie raz kolejny-obecny! Dzięki chłopaki za super dzień oraz zacną wyżerkę :D Miło było poznać nowe i odświeżyć "stare" twarze. Dziękuję Keil'owi i Adamowi za miłą podróż :u A co do zdjęć to ten gruby co szybę psuje opiera się o lakier :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja również dziękuję za spotkanie! Fajnie było Was wszystkich wreszcie poznać, mimo że kojarzyłem kilka osób z forum, dwie czy trzy miałem sposobność poznać osobiście, a jeszcze z innymi wisiałem nieraz na telefonie, spotkanie "w realu" jak to się modnie mówi to kompletnie coś innego ;) Dziękuję ekipie SNB za bardzo fajnie zorganizowane spotkanie o luźnej atmosferze, wszystkim kompanom do mniej lub bardziej branżowych pogaduszek, no i Keilowi i Minetoo za wspólnego tripa :) Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Adam niektóre Panie nawet po spotkaniu z Tobą mdlały :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi