escimo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Melduje się po spocie, trochę mi zeszła podróż :D Kuźwa i tak nie wiem kto był kto ale ekipa pierwsza liga.Nie Ty jeden ;) przyznam szczerze że rozpoznaję tylko znudzonego ;) boohala i ze szmatą stoi łukash - a reszta? prosiłbym o powiedzenie kto jest kto, bo niestety brakło etykiet. Senk ju ;)Ja to ten całkiem po lewej :-h Dzięki jeszcze raz wszystkim za świetną atmosferę i organizację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dziękuję Wszystkim za spotkanie, SNB-owcom za przygotowanie i gościnę, paniom, że mogłem je wycałować .... po rękach. Bardzo żałuję że tak szybko musiałem spadać, tym bardziej że działo się dopiero jak pojechałem.... I jeszcze za zakupy dziękuję Pawłowi i SNB. Ja również łysieję i do tego zostałem zlotowym zap...laczem :-o Oj Seba Seba, ja jeszcze Ci zrobię Wilhelma Tella =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 również udało się dotrzeć do domu po komisyjnym płukaniu za 5 i zdecydowanie droższym suszeniu :D Dziękuję bardzo gospodarzom i całej ekipie za mile spędzoną sobotę :!: Brakowało jedynie "etykiet" z nickami choć kilka bardziej "medialnych" osób udało się rozpoznać :f za x na masce mam nadzieje, że palec odpadnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie i oczywiście ekipie za organizację ;) Piszemy się na kolejny! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 MX'y meldują że dojechali do bazy :D Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i SNB za organizację i za dobre kiełbaski i kurczaczki kucharzowi Czarkowi. Szkoda tylko że wskazówki zegara tak zasuwają i wszystko, szybko się skończyło :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 MX'y meldują że dojechali do bazy :D Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i SNB za organizację i za dobre kiełbaski i kurczaczki kucharzowi Czarkowi. Szkoda tylko że wskazówki zegara tak zasuwają i wszystko, szybko się skończyło :(( My też dziękujemy za przybycie, ale wiecie co? Jak dziś spotkałem Adama z R&S to w 100% skumałem że coś ważnego w detailingu PL odeszło rozumiem ich decyzje ale Panowie Waszej pustki nie da się wypełnić ^:)^ :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Relacja super i spot też taki musiał być :u zazdroszczę że mnie nie było :( może next time. Seba!!!! Ja chcem taką koszulkę polo "SNB Nowy kolor....." masz może, do kupienia, w rozmiarze XXXXXXL a'la minetoo??? :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Relacja super i spot też taki musiał być :u zazdroszczę że mnie nie było :( może next time. Seba!!!! Ja chcem taką koszulkę polo "SNB Nowy kolor....." masz może, do kupienia, w rozmiarze XXXXXXL a'la minetoo??? :roll: :lol: Może następnym razem dojedziesz :) Koszulek nie mam robiliśmy tylko dla Nas , ale nie myśle żeby był problem następnym razem Pyknąć więcej na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Kuźwa zaponiałem o kubku i smyczy :(( :(( :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wiolcia, ładna grzywka.. i w ogóle.. :ymblushing: A ta druga koleżanka z kubkiem obok, to kto? L-) :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A ta druga koleżanka z kubkiem obok, to kto? Majne kobiten :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Gad demmit! #-o 8-| :ymapplause: 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Majne kobiten :lol: Widzisz, nie przestrzegałeś osobistego regulaminu JJ'a i nie dałeś jej zdjęcia i chłopak się pogubił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Majne kobiten :lol: Widzisz, nie przestrzegałeś osobistego regulaminu JJ'a i nie dałeś jej zdjęcia i chłopak się pogubił :lol: O wypraszam to sobie [-( 8-} Była fota w odpowiednim dziale, jak wracaliśmy promem z Norge :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie pamiętam :-o Czy z moją głową jest już tak źle? :(( Wybacz Wojtek, skoro to Twoja kobieta to nie mam już brzydkich myśli.. 8-} :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie pamiętam :-o Czy z moją głową jest już tak źle? :(( Wybacz Wojtek, skoro to Twoja kobieta to nie mam już brzydkich myśli.. 8-} :lol: I kto tu na forum ma kudłate myśli number uno =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 O wypraszam to sobie [-( 8-} Była fota w odpowiednim dziale, jak wracaliśmy promem z Norge :u A to pardon, ale coś też nie mogę sobie przypomnieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jestem :D Widzę, że Nowicki już był w tym temacie :D Grzywka, spodenki :oops: oj tam :P Kurcze fajnie było! Zakochałam się... w tym najmłodszym! Wojtku masz rewelacyjnego syna! Od wczoraj nawijam Nowickiemu :lol: Kasi i Natalii (mam nadzieję, że jest lepiej i ze zdrówkiem i następnym razem też się spotkamy?!) dziękuję za miłe pogaduchy (również przy kawce). Dodatkowo Kasi za spacer na Piotrkowską (życie mi uratowałaś :D). I wszystkim za mię pogadanki (na serio tylko mnie było słychać? :oops: ). I przepraszam za gadulstwo :lol: tak już kurcze mam- dużo piszę i dużo mówię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 mam nadzieję, że jest lepiej i ze zdrówkiem i następnym razem też się spotkamy?Dzisiaj już jest ok :u Na następny spot Sprinter's Team się wprasza bez pytania :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 P.S Te ubywające winogrono ze stołu to nie moja sprawka :mrgreen: :ymdevil: 8-}Winogrona to pikuś, ale kto pożarł wszystkie kabanosy i serek Camembert :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 kto pożarł wszystkie kabanosy i serek CamembertJa :-! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 kabanosy :-s też brałem udział w tym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 kto pożarł wszystkie kabanosy i serek CamembertJa :-!Ok tak tylko z cikawości pytałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mini notka na naszym blogu: http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/mx-nowicki-na-spocie-w-snb-lodz/ Jak pewnie zauważyliście zamiast biegać z aparatem wolałam poplotkować więc wykorzystałam zdjęcia Kasi i Seby (oczywiście za ich zgodą :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Czy możecie polecić szpeca w Łodzi od odciągania wgniotków na karoseri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi