minetoo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wiolka kto to jest minetto? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 brat bliźniak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wiolka kto to jest minetto? :roll: no nie mów, że walnęłam "byka"! leceę sprawdzić i poprawić :oops: przepraszam ale tak to jest jak się notki na szybciocha skleja... Poprawione :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 niby podobnie, ale interpretacja może myć mocno inna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 niby podobnie, ale interpretacja może myć mocno inna :lol: Taaa, bo jest różnica robić komuś laskę albo łaskę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ooooo lol :lol: Wiolka dziękujęza wyróżnienie :oops: :oops: Aż mi milej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wiolka dziękujęza wyróżnienie Aż mi milej aj tam to mi z wrażenia palec się omsknął i byka strzeliłam :lol: dobra to do rzeczy... kiedy się znowu widzimy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja słyszałem coś o 2-dniowym spocie... :ymdaydream: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja słyszałem coś o 2-dniowym spocie... :ymdaydream: :twisted: :twisted: Coś też mi się obiło o pasieki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja mam pomysł na duży, 2-dniowy zlot. Myślę, że chętnych by nie brakowało. Tylko myślę już bardziej o wiośnie 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A ja mimo że mam kawalek jestem tak chętny na spotkania u Was że chętnie widziałbym jeszcze zamknięcie sezonu.... Ale to zależy od Was. Chętni będą bo atmosferę zapewniacie przednią :u A ja z emerytem w wekend jakieś pomysły obgadam.... :mrgreen: Rozmowną wodę wezmę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 gadaj gadaj, nie jest znów tak daleko a ekipa warta kilometrów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ekipa warta kilometrówTak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jak by coś było... to ja jedno miejsce gdzieś tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No to jak coś się wykręci to już nie odpuszczę !!! ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To skoro widze, ze ekipa spora to i ja sie pojawie :u Daleko nie jest :u Zreszta bede w Łodzi prawdopodobnie w sobote popoludniu, bo z kolega jestem ustawiony i maly spot garazowy sobie zrobimy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Piszcie jak coś, 3h i jestem =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Robcie w jakis rozsadny dzien to ja tez sie pisze. I tak do szefa bo jakies baniaczki musze sie wybrac...no i do konkurencji na zakupy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Kurcze :( nie udało mi się przybyć ani powiadomić wcześniej ale ostatnio brakuje czasu :( Widzę że impreza się udał i znajome twarze :(( :(( :(( a mnie nie było :(( :(( :(( Pozdro dla wszystkich i może następnym razem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 O kur...wa ON się odezwał :shock: A dzwoniłem Panie a tam "abonent czasowo nie dostępny" [-( Ale spoko w wekend porozmawiam z Sebbą przy rozmownej wodzie o następnym spocie i tu Ciebie nie może zabraknąć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to wtedy właśnie telefon utopiłem a wyjazd mialem zaplanowany z znajomymi :-( Chyba za karę ten telefon................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Chyba za karę ten telefon...................Spoko....ja swoje "japko" miałem kilka dni ;) Zadzwonię niebawem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Telefon już aktywny ;) Do usłyszenia/zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A ja mimo że mam kawalek jestem tak chętny na spotkania u Was że chętnie widziałbym jeszcze zamknięcie sezonu.... Złoty pomysł :) Tym razem już na pewno bym się pojawił bo do dzisiaj żałuje, że nie miałem okazji spotkać się z "najlepsiejszymi". A może nie jestem godzien? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No dzięki ~x( właśnie zestarzałem się o piętnaście lat, jak wróciłem z urlopu okazało się że mój komp nie przeżył ostrej burzy i potrzebna była reanimacja , ledwo podłączyłem się do sieci i co widzę?...serce krwawi, mam teraz spier.....y cały ten czas do następnego spotu aż dziw że tak stęskniłem za Waszymi gębami ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi