mx_nowicki Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Albo przez komin ;) aaaa ta pewnie i zaraz będzie "Święty Mikołaj przyjechał! Gdzie prezenty?!" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Też wpadniemy ale nie wiem w jakim składzie:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 aaaa ta pewnie i zaraz będzie "Święty Mikołaj przyjechał! Gdzie prezenty?!" :lol:Aaaaa to już Wasza dobra wola :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 yyy ale tak sobie "pacze", że teraz to termin pasuje ale miejsca nie ma :shock: Nowicki przespał zapisy :?Nie boj zaby dla Was jest :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Niestety ale muszę zrezygnować, nie dam rady... 1. booohal 2. maly_marcin 3. mar_1981 4. Skladak + 1 osoba. 6. Xeper 7. brzozek 8. minetoo 9. Vit0 10. sprinter + 1 osoba 11. dzinkins 12. fireman_marcin 13. M4ciek 14. szynka 15. soll 16. michal88 17. _Shadow 18. Miba 19. S3ci0r 20. MatS 21. Swoop 22. Escimo 23.Adam (Rise & Shine) 24. Jadzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 to ja dopisałem łukash'a, bo był pierwszy z listy rezerwowej (trzymając się limitu 25 gości) :) 1. booohal 2. maly_marcin 3. mar_1981 4. Skladak + 1 osoba. 6. Xeper 7. brzozek 8. minetoo 9. Vit0 10. sprinter + 1 osoba 11. dzinkins 12. fireman_marcin 13. M4ciek 14. szynka 15. soll 16. michal88 17. _Shadow 18. Miba 19. S3ci0r 20. MatS 21. Swoop 22. Escimo 23. Adam (Rise & Shine) 24. Jadzior 25. łukash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jakby co jest kolega w rezerwacji tfelek jak coś się zwolni :f A jak nie to przemycę go w bagażniku :o ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 normalnie 2 zlot ogólnopolski się szykuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 normalnie 2 zlot ogólnopolski się szykuje :-) Fajnie, że znowu tyle osób chętnych. Jak widzicie spotkanie - jakaś fura do wyszykowania od a do z czy totalny chillout przy kawce i pogaduchy? Bo wszystkiego po trochu jak ostatnio to raczej nikogo nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 normalnie 2 zlot ogólnopolski się szykuje :-) Fajnie, że znowu tyle osób chętnych. Jak widzicie spotkanie - jakaś fura do wyszykowania od a do z czy totalny chillout przy kawce i pogaduchy? Bo wszystkiego po trochu jak ostatnio to raczej nikogo nie zainteresuje. Kawa i ciastko+Ja taniec na rurze ot caly SPOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A możemy coś wyprać ;) Nie tylko smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja zabiore ze soba wszystkie graty, takze malą gielde typu "wymienie-podmienie-zamienie-spróbuje" mozna by zorganizować? Jak myslicie? Natomiast chetnie oddam swoje auto do kompleksowego wymasowania przez chętnych i kompetentnych entuzjastów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja zabiore ze soba wszystkie graty, takze malą gielde typu "wymienie-podmienie-zamienie-spróbuje" mozna by zorganizować? Jak myslicie? Natomiast chetnie oddam swoje auto do kompleksowego wymasowania przez chętnych i kompetentnych entuzjastów :lol:Mozna przećwiczyć przepały.., na srebrnym nie będzie widać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Polit, dlaczego nikogo nie zainteresuje? :) mnie się wydawało że każdy znalazł coś dla siebie, ale teraz można to tylko ulepszyć lub wprowadzić nowe :-) no i pewnie krzesełka aż tyle co wtedy nie będą potrzebne? to też da więcej miejsca ;) tematy luźno rzucone: - materiał do testowania czyli coś jak Accord ostatnim razem - auto od "A do Z" (tutaj może jakiś casting na pacjenta jakby było więcej chętnych) - pranie (tutaj minetoo już pomysł zarzucił, to by się mogło wpasować poniekąd w punkt wyżej) - zaprawki? jakiś pokazik (jeśli nie załatwię lakiernika do tego momentu to mógłbym swoje udostępnić, zestaw od MXów już mam) i jeszcze jeden głupi i szalony pomysł: dwa jak najbardziej zbliżone do siebie auta (wielkościowo) i pojedynek które wyjdzie finalnie lepiej :P no dobra, nie piję już :-j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Za mało czasu na pojedynek które lepiej ;) Ostatnio było naprawdę dobrze :u Ja myslę że coś upierzemy a reszta...znów się coś znajdzie. Zaprawki można by zrobić...tylko znów będę musiał jakąś maskę przytargać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ludzie projekt od a do z ???? w kilka gadzin a gdzie slowo Detailing :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 minetoo maski dwie są od ostatniego spotu ;) :f Seba w 30 osób to ze 3 autka by się zrobiło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 do zaprawek mam dwa zestawy - jeden pod swoje auto a drugi którego losy miały być zupełnie inne to ciemna butelkowa zieleń Nissana :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zaprawki fajna sprawa - szkoda, że nie mogę brać udziału z prostego braku czasu ;) Chciałem wrzucić maskę mej czarnej Toyki jako poligon doświadczalny "zrób zaprawkę" ;) Także poczekajcie do spota grudniowego =)) =)) Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 no i pewnie krzesełka aż tyle co wtedy nie będą potrzebne?Ja jedno rezerwuje, bo tak cały czas stać to ciężko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A możemy coś wyprać ;) Nie tylko smarowanie. Też o to sprzęt można zabrać, chemii też jakieś wiadra mam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ludzie projekt od a do z ???? w kilka gadzin a gdzie slowo Detailing :oi glinkowanie opon w 30osób !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ludzie projekt od a do z ???? w kilka gadzin a gdzie slowo Detailing :oi glinkowanie opon w 30osób !? Bez tego ani rusz :-! :-! :-! 8-} \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 O której godzinie planujecie rozpocząć spot : D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Może tym razem dam radę zrobić pokaz malowania foteli. Kierownice wychodzą mi już całkiem przyzwoicie. Z pacjentami do prania nie będzie problemu - zdarza nam się odmawiać klientom, tak nie lubimy tego robić :p O której godzinie planujecie rozpocząć spot : D? Od rana, jakoś 13-14 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi