sprinter Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Może tym razem dam radę zrobić pokaz malowania foteli. Kierownice wychodzą mi już całkiem przyzwoicie. Z pacjentami do prania nie będzie problemu - zdarza nam się odmawiać klientom, tak nie lubimy tego robić :p O której godzinie planujecie rozpocząć spot : D? Od rana, jakoś 13-14 :D Malowanie może być, sam jestem ciekaw ;) Mogę również przywieżć Saphira do porównania :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Yyy ja to sobie posiedzę i popatrzę jak się męczycie :lol: Mogę Wam ewentualnie pokazać jak się robi detailing ścian, bo ostatnio jestem bardzo na czasie :lol: W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 O pieniądzach trza zacząć prawić. Po czemu składka na tym spociku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 O pieniądzach trza zacząć prawić. Po czemu składka na tym spociku?Wlasnie nie wiem :? Pomysly? Ostatnio byly kubki i smycze wiec nie bedziemy powielac, moze jedynie jakas skladka na zarlo i picie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Zarelo i picie - OKey. Ale jakis gadzet bardziej trwały tez by sie przydał ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 gadzet bardziej trwałyCollinite 476s SNB edition ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja bym z checia taki kubeczek przyjął o ile macie jeszcze na stanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 fakt faktem że nadruk jaki Czarek załatwił jest mega \m/ nie schodzi, nie rysuje się, elegantaro jednym słowem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Na samo zaangażowanie SNB wypada się zrzucić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Na samo zaangażowanie SNB wypada się zrzucić....Dzięki :u jakaś drobna suma żeby jechać kupić coś do jedzenia picia itp Sprinter kubków jest kilka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 20 zł! Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Sprinter kubków jest kilka :u To ja zamawiam jeden!!!! :ympray: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Na samo zaangażowanie SNB wypada się zrzucić....Dzięki :u jakaś drobna suma żeby jechać kupić coś do jedzenia picia itp Sprinter kubków jest kilka :u Takie coś to oczy cieszy Panie Emeryt :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Sprinter kubków jest kilka :u i ja , ja , mogę ja ;) Zrzutka NoProblemo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skladak Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 SNB SWEDEN napisał(a):Sprinter kubków jest kilka :u i ja , ja , mogę ja ;) Zrzutka NoProblemo :) Też bym chciał pamiątkę w postaci kubka :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ze 4 kubki się znajdają a smyczy troche więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 :-bd to skitraj gdzieś co by doczekały na nas ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 :-bd to skitraj gdzieś co by doczekały na nas ^:)^Spoko nawet wlasno jezycznie oblizam i schowam w biurku prezesa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 niech i lizany bedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ja powiem tyle .. na tym spocie chciałbym się wreszcie czegoś nauczyć, więc jak ktoś udostępni mi swoją maszynę, to może i coś z tego będzie ;) apropo kubków, to niestety mój jedne całkiem wyblakły mu napisy i prawie ich nie widać .. traktowany płynem do zmywania i od czasu do czasu zmywarką :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No to zrzutka i do łodzi goł! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Swoop ja moge zabrać ze soba DASa i Lare ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Swoop ja moge zabrać ze soba DASa i Lare ;) bierz jak możesz, to wreszcie się czegoś może nauczę, jak znajdzie się nauczyciel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Swoop ja moge zabrać ze soba DASa i Lare ;) bierz jak możesz, to wreszcie się czegoś może nauczę, jak znajdzie się nauczyciel :) Przecież maszyn u Nas pod dostatkiem Panie piłuj ile chcesz , a na marginesie myślisz że znajdzie się taki cierpliwy nauczyciel :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja wezme caly moj stuff - zarówno software jak i hardware. Panie Prezezie - po wiela skladka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi