booohal Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jakby ktoś wziął na spot zółtego i niebieskiego pada 3M to bym sobie pomacał chętnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja mam takie pady, ale coś się z nimi stało (pleśń wyszła na nich?) i nie mogę niczym doczyścić. Mogę zabrać ze sobą i oddać za friko. Do czarnych lakierów może się nada ;P Niebieski zwykły, żółty wafel. Mam jeszcze chyba pomarańczowego ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Myslimy ze kwota 30zl bedzie odpowiednie zeby zdzialac cos do picia przekaski i jedzenia na cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Myslimy ze kwota 30zl bedzie odpowiednie zeby zdzialac cos do picia przekaski i jedzenia na cieplo Jak dla mnie pasuje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 znajdzie się taki cierpliwy nauczyciel :lol: dzięki Seba za zgłoszenie się na ochotnika :) a może ktoś jeszcze żebyś choć na chwile mógł wyskoczyć wo WC :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 znajdzie się taki cierpliwy nauczyciel :lol: dzięki Seba za zgłoszenie się na ochotnika :) a może ktoś jeszcze żebyś choć na chwile mógł wyskoczyć wo WC :D Luz nie chodze do WC na czas pracy instaluje woreczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jeżeli znajdą się wolne miejsca to chętnie odwiedzę Was wraz z Michałem. 30zł? ;)) za całodniowe szkolenie z detailingu z wyżywieniem? Jakaś kpina? Mogę zostać na cały tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 za całodniowe szkolenie z detailingu z wyżywieniem? Arek, jakie tam szkolenie .. luźne spotkanie entuzjastów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dokładnie potwierdzam przybywamy ;) w pracy już wiedzą, że 18 sierpnia chociaż by się paliło, waliło, znaleźli dinozaury żywe, albo wykopali trupa spod posadzki ;P mnie nie ma ;) Chciałbym porównać testery lakieru - może każdy weźmie swój i zrobimy jakieś testy? Ja służę moim CEM (fe i noFe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 miHoo79: ja chętnie obejrzał bym właśnie mierniki :D Bo stoję przed ciężkim wyborem jaki mam kupić B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 a ja chcę porównać - chodzi mi o wyniki pomiarów poszczególnych mierników, w moim zestawie są płytki kalibracyjne, ale jednak chciałbym mieć odniesienie do innych marek. Myślę, że taki test przyda się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jeżeli taki test się odbędzie to ja nie przyjeżdżam. Znowu wydam za dużo kasy na hobby :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Trudno pojadę sam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 miernik? mam siakiś (TGM-2.5), średni jest ale zawsze coś ;) weźmiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak pewnie co niektórzy już wiedzą, mój przyjazd stanął pod znakiem zapytania. W poniedziałek/wtorek jak przyjedzie rzeczoznawca się okaże czy zrobią auto mi na ten czas czy nie. Więc istnieje możliwość, że jedno miejsce się zwolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak ktoś chętny to miejsce zwalniam również, bo raczej nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 mam nadzieję że się nigdzie nie walnąłem (przejrzałem ostatnie strony) ale lista zapisów i tak w sumie zamknięta bo minimalnie przekroczono już limicik :-o 1. booohal 2. maly_marcin 3. mar_1981 4. Skladak + 1 osoba. 6. Xeper 7. brzozek 8. minetoo 9. Vit0 10. sprinter + 1 osoba 11. dzinkins 12. M4ciek 13. szynka 14. soll 15. michal88 16. _Shadow 17. Miba 18. S3ci0r 19. MatS 20. Swoop 21. Escimo 22. Adam (Rise & Shine) 23. Jadzior 24. łukash 25. tfelek (w miejsce fireman_marcin'a) 26. arekkaz 27. miHoo79 i poza kolejnością 1. Sebba duży 2. Sebba mały 3. Czaro 4. MX piekna 5. MX bestia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 1. booohal 2. maly_marcin 3. mar_1981 4. Skladak + 1 osoba. 6. Xeper 7. brzozek 8. minetoo 9. Vit0 10. sprinter + 1 osoba 11. dzinkins 12. M4ciek 13. soll 14. michal88 15. _Shadow 16. Miba 17. S3ci0r 18. MatS 19. Swoop 20. Escimo 21. Adam (Rise & Shine) 22. Jadzior 23. łukash 24. tfelek (w miejsce fireman_marcin'a) 25. arekkaz 26. miHoo79 i poza kolejnością 1. Sebba duży 2. Sebba mały 3. Czaro 4. MX piekna 5. MX bestia ;) ja odpadam. Poprawiłem liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja cały czas jestem ready! Szkoda chłopaki, że nie dacie rady. Escimo, nie daj sie! ps. Sebba nie czyta moich PMek ~x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja cały czas jestem ready! Szkoda chłopaki, że nie dacie rady. Escimo, nie daj sie! ps. Sebba nie czyta moich PMek ~x( czytam ale zapomniale odp tyle bylo zajec :evil: Spoko 30pln zaplaciecie podczas wejscia my wszytko kupimy i bedzie czekac gotowe i moze bedzie Grill :u :u :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dzieki Seba! :ymparty: :ymapplause: :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Xeper: postaram się, ale z urwanym kołem nie dam rady dojechać, chyba że jakoś uda się "wyzyskać" od ubezpieczyciela zastępcze auto na czas naprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Xeper: postaram się, ale z urwanym kołem nie dam rady dojechać, chyba że jakoś uda się "wyzyskać" od ubezpieczyciela zastępcze auto na czas naprawy :)A PKS :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Xeper: postaram się, ale z urwanym kołem nie dam rady dojechać, chyba że jakoś uda się "wyzyskać" od ubezpieczyciela zastępcze auto na czas naprawy :)A PKS :? 230km PKS'em - to ja podziękuje. I zapewne 2000 przesiadek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 escimo, tyłek przyzwyczaił się do wygody widzę ;)) Ja 3000km x2 zrobiłem i chodzę i żyję ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi