minetoo Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Hello. Odwiedził mnie przybysz z kraju Makki'ego mianowicie z Norwegii. Trochę daleko ale podobno detailing connecting people ;) Mazda przyjechała troszkę omuszona... Po kilku godzinach, gdy w końcu została domyta, wyglinkowana i osuszona oczom mym ukazały się pamiątki z "detailingu" w wykonaniu....nie nie wiem, nie znam i nie chcę znać ;) Bardzo mi przykro że to nie pełna korekta ale kto wie, kto wie..... Lakier strasznie wyjałowiony aż prosił o jakikolwiek wosk. Jako że autko wraca wiele kilometrów a w Norway klimat raczej mało przyjazny ( podobno) to na Mazdzie spoczęło "tylko" Collinite #915 ale że znamy się z tym LSP baaaardzo dobrze sądzę że poleży 3-4 miesiące ( o ile właściciel mu nie przeszkodzi ;) ) Poniżej troszkę zdjęć z przebiegu "oskrobywania" autka. Zabawne było to jak bardzo zmienił się kolor i odcień lakieru, że o pojawiającym się z nikąd ziarnie mettalic'a nie wspomnę :lol: Enjoy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Tylko LPL przed woskiem? WOW! Szybko i na temat :u (może odrobinkę za szybko ;) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Tylko tylko.... No niestety tylko. A szybko bo....bo co tu pokazywać ;) Jak będzie full praca to i zdjęć więcej się pojawi :u A już niebawem coś ładnego wpadnie :D No i w kolejce czeka coś co (mam nadzieję) rozwieje nudę którą Wam tu serwuję ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 No i w kolejce czeka coś co (mam nadzieję) rozwieje nudę którą Wam tu serwuję ;)Audi???? :roll: =)) To LPL z Dodo tak "tnie" lakier??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Audi????Nie :D Auto z silnikiem od motocykla ;) To LPL z Dodo tak "tnie" lakier???A kto tu mówi o cięciu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 fonnes napisał(a):To LPL z Dodo tak "tnie" lakier??? A kto tu mówi o cięciu? :D The great pretender? ;) Fajnie wyszło, jak zwykle foto detali, co bardzo lubię :u To dowiedz się, jak tam 915 się trzyma, ja powiem jak po trzech tygodniach po Norge 476 będzie dawał radę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 płatność też w norkach? ;) Fajna Madzia, chciałbym taką mieć tylko nie w kombi.... a z tyłu plastikowe nadkola, czy dalej "szmata"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 płatność też w norkach?Ale w tych z futerkiem :lol: a z tyłu plastikowe nadkola, czy dalej "szmata"poszli po całości i dali pół na pół :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 minetoo po umyciu i wyglinkowaniu Mazdy w kolorze z fotek, ja już bym nikogo nie oceniał po wcześniejszej pracy, a to tylko dlatego, że było mycie, glinka, suszenie, mazda... i jeszcze czarna? Co dałeś na kapcie bo fajnie wyglądają? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 po umyciu i wyglinkowaniu Mazdy w kolorze z fotek, ja już bym nikogo nie oceniał po wcześniejszej pracy, a to tylko dlatego, że było mycie, glinka, suszenie, mazda... i jeszcze czarna?Wierz mi że widzę co zrobiła glinka a co futro... Na oponach Nilsen Briliance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Udało się zmyć owady, czy porobiły się wżery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Nice Job :u szybko i na temat :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Udało się zmyć owady, czy porobiły się wżery? Długie moczenie pomogło i obyło się bez plam. Ale jak wiadomo nie od "nas" zależy czy coś zostanie czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts