minetoo Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Hello. Odwiedził mnie przybysz z kraju Makki'ego mianowicie z Norwegii. Trochę daleko ale podobno detailing connecting people ;) Mazda przyjechała troszkę omuszona... Po kilku godzinach, gdy w końcu została domyta, wyglinkowana i osuszona oczom mym ukazały się pamiątki z "detailingu" w wykonaniu....nie nie wiem, nie znam i nie chcę znać ;) Bardzo mi przykro że to nie pełna korekta ale kto wie, kto wie..... Lakier strasznie wyjałowiony aż prosił o jakikolwiek wosk. Jako że autko wraca wiele kilometrów a w Norway klimat raczej mało przyjazny ( podobno) to na Mazdzie spoczęło "tylko" Collinite #915 ale że znamy się z tym LSP baaaardzo dobrze sądzę że poleży 3-4 miesiące ( o ile właściciel mu nie przeszkodzi ;) ) Poniżej troszkę zdjęć z przebiegu "oskrobywania" autka. Zabawne było to jak bardzo zmienił się kolor i odcień lakieru, że o pojawiającym się z nikąd ziarnie mettalic'a nie wspomnę :lol: Enjoy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tylko LPL przed woskiem? WOW! Szybko i na temat :u (może odrobinkę za szybko ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tylko tylko.... No niestety tylko. A szybko bo....bo co tu pokazywać ;) Jak będzie full praca to i zdjęć więcej się pojawi :u A już niebawem coś ładnego wpadnie :D No i w kolejce czeka coś co (mam nadzieję) rozwieje nudę którą Wam tu serwuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 minetoo napisał(a): No i w kolejce czeka coś co (mam nadzieję) rozwieje nudę którą Wam tu serwuję ;)Audi???? :roll: =)) To LPL z Dodo tak "tnie" lakier??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 fonnes napisał(a): Audi????Nie :D Auto z silnikiem od motocykla ;) fonnes napisał(a): To LPL z Dodo tak "tnie" lakier???A kto tu mówi o cięciu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 minetoo napisał(a): fonnes napisał(a):To LPL z Dodo tak "tnie" lakier??? A kto tu mówi o cięciu? :D The great pretender? ;) Fajnie wyszło, jak zwykle foto detali, co bardzo lubię :u To dowiedz się, jak tam 915 się trzyma, ja powiem jak po trzech tygodniach po Norge 476 będzie dawał radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 płatność też w norkach? ;) Fajna Madzia, chciałbym taką mieć tylko nie w kombi.... a z tyłu plastikowe nadkola, czy dalej "szmata"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Swoop napisał(a): płatność też w norkach?Ale w tych z futerkiem :lol: Swoop napisał(a): a z tyłu plastikowe nadkola, czy dalej "szmata"poszli po całości i dali pół na pół :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 minetoo po umyciu i wyglinkowaniu Mazdy w kolorze z fotek, ja już bym nikogo nie oceniał po wcześniejszej pracy, a to tylko dlatego, że było mycie, glinka, suszenie, mazda... i jeszcze czarna? Co dałeś na kapcie bo fajnie wyglądają? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 geo napisał(a): po umyciu i wyglinkowaniu Mazdy w kolorze z fotek, ja już bym nikogo nie oceniał po wcześniejszej pracy, a to tylko dlatego, że było mycie, glinka, suszenie, mazda... i jeszcze czarna?Wierz mi że widzę co zrobiła glinka a co futro... Na oponach Nilsen Briliance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Udało się zmyć owady, czy porobiły się wżery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Nice Job :u szybko i na temat :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 shifty napisał(a): Udało się zmyć owady, czy porobiły się wżery? Długie moczenie pomogło i obyło się bez plam. Ale jak wiadomo nie od "nas" zależy czy coś zostanie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi