bonzo Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Kolejny projekt który chciałem pokazać. Pacjent to moja prywatna zabawka. Jak to mówią szewc bez butów chodzi więc sorry za jej stan. Posiadam ja od 3 marca i do tej pory nie było czasu na korektę. Stan Lakieru: masakra, jakiś "polermistrz" się nad nią pastwił. Mycie: Tar od SNB, APC od SNB, Shampers Glinka: Biała od Meguiar's Korekta: Deox 1,2,5 scholl s17 i s40, pady różne od futra do wafla Zabezpieczenie Gold Plus, Pete`s 53 Felgi: Gold Plus Oponki: Brilance Szyby: Blue Window II Nielsena Plastiki SAS Zaprawki: zestaw od Nowickich. Tak się prezentował pacjent przed: Po umyciu i osuszeniu inspekcja pod halogenem: Jakieś tam 50/50 Efekt końcowy: Jakieś tam marne jedno foto w słońcu: Obiecane fotki zrobione na świeżym powietrzu: PS. Dzięki Andrzej za porady i za przesyłkę z "zabawkami". Dzięki Seba za kosmetyki. Dzięki Paweł za porady i zestaw do zaprawek. PS. Sorry za fotki, przyznam się bez bicia, nie ogarniam aparatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skladak Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Wrzuć więcej fotek auta skończonego na zewnątrz (nie koniecznie w słońcu : D). Bo jestem ciekawy jak pete's wygląda na Twojej Octavii ;p. Auto fajnie zmasakrowane pod halogenem : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Wrzuć więcej fotek auta skończonego na zewnątrz (nie koniecznie w słońcu : D). Bo jestem ciekawy jak pete's wygląda na Twojej Octavii ;p. Auto fajnie zmasakrowane pod halogenem : D nie posiadam więcej foto. Jak się poprawi pogoda to cyknę kilka i wrzucę. Teraz cały czas pada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Należało jej się :) RSka wdzięczne autko, i przyłączam się do prośby o więcej zdjęć z zew. bo wyszło bardzo miło :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Nice Job :u Milo wyglada, tez czekam na fotke calosci. Ale dobrze wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Obiecuję że jak przestanie padać i ją po deszczu opłuczę na "bezdotyku" to fotki będą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 CZekamy, jaka polerka robiles? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Lakierek deczko zmasakrowany można powiedzieć, ale po włożonej pracy odwdzięcza się należycie :u Do całości psiknąłbym na nowo zaciski, bo widać, że ruda się lekko wbija :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 CZekamy, jaka polerka robiles?Einhell BT P1100 Lakierek deczko zmasakrowany można powiedzieć, ale po włożonej pracy odwdzięcza się należycie :u Do całości psiknąłbym na nowo zaciski, bo widać, że ruda się lekko wbija :fDzięki, zaciski zrobię za jakiś czas jak będzie czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Fajne autko i dobra robota :u Należało się gruntowne pucowanie i to bardzo :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 Mały UP w temacie! Fotki na podwórku dorzucone w pierwszym poscie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 No, pochwalic, dodane zdjecia sa super. Pod sloncew widac ze dobra robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 No, pochwalic, dodane zdjecia sa super. Pod sloncew widac ze dobra robota :ua fotki cykane telefonem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 PS. Dzięki Andrzej za porady i za przesyłkę z "zabawkami"Tomcio nie za ma co ;) A co do Twojej pracy...hmmmm jak by to powiedziec... no bardzo fajnie wyszlo i nawet na sile nie mam sie do czego czepnąć :lol: good job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 13, 2012 Author Report Share Posted July 13, 2012 PS. Dzięki Andrzej za porady i za przesyłkę z "zabawkami"Tomcio nie za ma co ;) A co do Twojej pracy...hmmmm jak by to powiedziec... no bardzo fajnie wyszlo i nawet na sile nie mam sie do czego czepnąć :lol: good job :u Dzięki, starałem się jak mogłem. A od jutra Passat na "delikatne liźnięcie" wjeżdża :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Tomek, nie trzeba było się przyznawać, że to Twoje :o Takie ładne a takie zmęczone #-o No ale.. szewc bez butów chodziWięc jakoś się usprawiedliwiasz ;) Jeśli chodzi o pracę - wygląda na dobrą robotę - szkoda, że zdjęcia lekko kulawe i z szybkim przejściem od stanu przed do gotowego produktu. Powiedz, jak pracowałeś pod spojlerem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 Tomek, nie trzeba było się przyznawać, że to Twoje :o Takie ładne a takie zmęczone #-o No ale.. szewc bez butów chodziWięc jakoś się usprawiedliwiasz ;) Posiadam ja od 3 marca i do tej pory nie było czasu na korektę. Jeśli chodzi o pracę - wygląda na dobrą robotę - szkoda, że zdjęcia lekko kulawe i z szybkim przejściem od stanu przed do gotowego produktu. Powiedz, jak pracowałeś pod spojlerem? Dzięki, na zdjęcia zbytnio czasu nie było. A pod spojlerem to praca była bardzo przyjemna, padem z jednej, padem z drugiej strony, a tam gdzie nie sięgał pad poszły paluszki w ruch :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts