fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ale Damięcki, mówisz że na poniedziałek ma zaplanowane koszenie trawnika? 8-}Kosić mu nie dam bo głupio, ale może "ogarnie" mi trochę kosiarkę =)) - Dandi co Ty na to??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Poczekaj na Sebę to jak popykają to Ci full detailing kosiarki zrobią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zrobię pełną korektę za pięciodniowy nocleg z pełnym wyżywieniem dla dwóch osób! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Źle napisałem... .... namówić na wspólne ogarnięcie kosiarki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hehe JJ w polu odrobisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Źle napisałem... .... namówić na wspólne ogarnięcie kosiarki :) Myślisz że będzie...świat należy do młodzieży...stary robi młody leży? :lol: Ciekawe czy zabrał jakieś smarowidła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ciekawe czy zabrał jakieś smarowidłaCzymś musi Izę smarować :lol: Mirek, kijem od szczotki w sufit parę serii... ;)) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mirek, kijem od szczotki w sufit parę serii... ;)) :DJJ dobrze kombinujesz =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kosić mu nie dam bo głupio,jeszcze zepsuje 8-} Czymś musi Izę smarować :lol: dżemorem =)) wstałem idę ogarnąć kawę PS/ Fonnes piwko się chłodzi ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dandi jak tam nad morzem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Damian jak tam żarcie , bo nie wiem czy konserwy brać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 jak tam żarcieNo ja Ci nie będę gotował [-x :lol: Przyzwoita restauracja z przyzwoitymi domowymi obiadami jest 50m stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A na głowę nie kapie, Damian? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 i najważniejsze czy łóżka są wygodne 8-} :ymparty: ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 na razie nie pada także nie wiem czy kapie :D jedzenie- po co jeść ? jak można pić 8-} jutro do Ciebie sebula zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 na razie nie pada także nie wiem czy kapie :D jedzenie- po co jeść ? jak można pić 8-} jutro do Ciebie sebula zadzwonieTy to po co będziemy pić szkoda sił, zainstalujemy se kroplówki % :lol: Śmigam jutro krate Króla wymienić wódeczka Champion już czeka :D Dobra dzwoń będe szczekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mireczku żyjecie jeszcze ? Wątroby oki? Bo moja już zaczyna walizke pakować :lol: , Rapacholin jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Miruś z pieskiem na spacerze- pokropiło trochę to qd w rękę i do dzieła :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Seba z rodzinką dojechał :u (pierwszy z prawej ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dobrze ,że złapał tył nie zmuchowany przód :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mirek dawaj zdjęcia prezesa...zobaczymy czy korekta zrobiona 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ok, na to jedziemy z imprezą w Łodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mirek sprzata po ostatniej bibie z Damaianem bo slysze jak butelki brzecza ,chyba nawet Damiana widzialem smigal na rowerze ze swoja lofe blond :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A ja się melduje we piąteczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Damięcki wypatrzył na aucie prezesa hologramy :shock: , pod jego nieobecność bo poszedł nad morze. Na łuku błotnika i dolna partia drzwi Po bliższych oględzinach okazało się, że to jednak opalizujący kurz po trasie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi