Tony Soprano Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Witajcie. Miał być dział, nie ma działu. Więc wklejam tutaj. Sesja pod restauracją Pod Belkami w Mikołowie. Akcja - próba zdjęć do portalów typu e-wesele.pl Osoby towarzyszące: Tomek (szef Pod Belkami) Ja (we własnej grubej osobie), nox (Maćka trzeba dobrze poszukać, najłatwiej go znależć w chromach) Znajdżcie nox'a :mrgreen: Coś dla Mirka: Ja z Tomkiem: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Bardzo mi się podobają te zdjęcia, o aucie nie wspomnę ;) A nox z aparatem i obiektywem odbitym :D 50/50 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Super!!! :D Przemek, teraz już nie dają takich "celowników" w merolach - szkoda :cry: a nox siedzi w chłodnicy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts