SNB SWEDEN Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak w tytule coś innego niż chemia :) czyli wiory do mycia , wbrew pozorom wcale nie rysuja a sprawdzaja sie super , oczywiscie mowimy o normalnych felgach te polerowan odpadaj zdjecie pogladowe wiora :u Proces banalnie prosty namoczyc wiora w wodzie moze byc z szamponem lub czysta bez znaczenia i jedziemy Syf z felg schodzi bez najmniejszego wysilku :u Po paru szybkich ruchach felga prawie czysta w 100% zostaly jedynie zakamarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Cos w stylu welny stalowej a sluzyc ma bardziej pokazanu ze nie jest taka straszna jak ludzie sobie mysla, tak jak kiedys pisali na temat polerowania i futra , wloknina sprawdza sie naprawde bardzo dobrze i nie trzeba nam kwasowych bezkwasowych do felg :u Sluzyc ma bardziej zlamaniu zlych info :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 To powiedz gdzie to można kupić (przetestuje i porównam) a przy okazji, żeby temat był jasny - jakbyś mógł - przeklej niepotrzebne zdjęcia w inny topik :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A to jest jednorazowego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Ja też używam wełny. Gradacja 0000 - słownie cztery zera, kupiłem w sklepie zaopatrzenia majstrów restauratorów starych mebli ,nie taki diabeł straszny ale jak zwykle rozsądek przy użyciu wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 U nas takie są som :-B Tylko z jednym 0 i pewnie drogo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u A jak to się czyści panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u A jak to się czyści panie? Możesz normalnie wypłukac pod woda odlożyć do wyschnięcia i już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 OK dziekuje za odpowiedzi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Smołę/klej też zdrapuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No dobra kupimy i przetestujemy, a Ty Seba zrób jeszcze jeden test: plz plz plz :-) Zobacz czy może konkurować z glinką ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No dobra kupimy i przetestujemy, a Ty Seba zrób jeszcze jeden test: plz plz plz :-) Zobacz czy może konkurować z glinką ;-)Nie musisz kupowac moge Ci samplera podeslac, co do smoly roznie bywa male slady owszem z tym duzymi roznie bywa najczesciej jednak trzeba sie wspomagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Widzialem to w akcji przy skladaniu okien. Dziala rewelacyjnie i nie zostawia zadnych sladow na szybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A tak w ogóle gdzie to można wyrwać ,kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A tak w ogóle gdzie to można wyrwać ,kupić? Właśnie. I ma TO jakąś oficjalną nazwę? :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wełna stalowa - nie wiem jak w innych sklepach, ale u Nas jest dostępna ;) Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 http://mrcleaner.pl/mrcleaner-stalowa-welna-do-czyszczenia-elementow-metalowych-00-p1823.html tutaj też- ale jedno mnie zastanawia- przecieżto rysuje lakier :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 przecieżto rysuje lakier :cry: no właśnie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mam tę wełnę i do felgi bym tego nie przyłożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dlatego czekam za listem od Seby, porównam do wełny z powyższych linków którą posiadam. Dla mnie ona też porysowała lakier na feldze więc jestem ciekaw z czego jest ta używana przez SNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 http://mrcleaner.pl/mrcleaner-stalowa-welna-do-czyszczenia-elementow-metalowych-00-p1823.html tutaj też- ale jedno mnie zastanawia- przecieżto rysuje lakier :cry: Na tych zdjeciach kiepsko co widać, ja robilem też na felgach w Gofinie i jest oki, nic nie porysowalo, aczkolwiek nie testowałem na felgach lakierowanych na biało czarno itp jedynie na orginalnych napewno typ felg jak miala Astra nie zostały porysowane a szczególnie wewnętrzna strona kól, ale można potestować na spocie :u sam jestem ciekaw jak pójdzie z innymi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 :shock: Kurcze pogadam z bratem który montuje okna. Może mi taki coś załatwi. Aaaa którą to stosują przy oknach? tą stalową czy tą co Seba? Zbliża się sezon wymiany opon więc zaoszczędziło by mi takie coś sporo czasu przed wyważaniem alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apach Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Bardzo ciekawa sprawa, aczkolwiek sam zaczalem sie zastanawiac czy taki sposob nie porysuje lakieru. moze zwykly zmywak kuchenny byl by bardziej delikatny? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi