SNB SWEDEN Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Jak w tytule coś innego niż chemia :) czyli wiory do mycia , wbrew pozorom wcale nie rysuja a sprawdzaja sie super , oczywiscie mowimy o normalnych felgach te polerowan odpadaj zdjecie pogladowe wiora :u Proces banalnie prosty namoczyc wiora w wodzie moze byc z szamponem lub czysta bez znaczenia i jedziemy Syf z felg schodzi bez najmniejszego wysilku :u Po paru szybkich ruchach felga prawie czysta w 100% zostaly jedynie zakamarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Cos w stylu welny stalowej a sluzyc ma bardziej pokazanu ze nie jest taka straszna jak ludzie sobie mysla, tak jak kiedys pisali na temat polerowania i futra , wloknina sprawdza sie naprawde bardzo dobrze i nie trzeba nam kwasowych bezkwasowych do felg :u Sluzyc ma bardziej zlamaniu zlych info :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 To powiedz gdzie to można kupić (przetestuje i porównam) a przy okazji, żeby temat był jasny - jakbyś mógł - przeklej niepotrzebne zdjęcia w inny topik :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 A to jest jednorazowego użytku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Czytam, oglądam, patrzę i nie bardzo wiem czemu ten temat ma służyć Sebbula.. :-?? To test, reklama czy zapowiedź relacji Opla? To włóknina? Wełna stalowa? Jakiej gradacji? Gdzie to można kupić? Jaka cena? :roll: Ja też używam wełny. Gradacja 0000 - słownie cztery zera, kupiłem w sklepie zaopatrzenia majstrów restauratorów starych mebli ,nie taki diabeł straszny ale jak zwykle rozsądek przy użyciu wskazany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 31, 2012 Author Report Share Posted July 31, 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiningcar Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 U nas takie są som :-B Tylko z jednym 0 i pewnie drogo :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u A jak to się czyści panie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 1, 2012 Author Report Share Posted August 1, 2012 A to jest jednorazowego użytku?Można Panie używać pare razy :u A jak to się czyści panie? Możesz normalnie wypłukac pod woda odlożyć do wyschnięcia i już gotowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 OK dziekuje za odpowiedzi :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Smołę/klej też zdrapuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 No dobra kupimy i przetestujemy, a Ty Seba zrób jeszcze jeden test: plz plz plz :-) Zobacz czy może konkurować z glinką ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 1, 2012 Author Report Share Posted August 1, 2012 No dobra kupimy i przetestujemy, a Ty Seba zrób jeszcze jeden test: plz plz plz :-) Zobacz czy może konkurować z glinką ;-)Nie musisz kupowac moge Ci samplera podeslac, co do smoly roznie bywa male slady owszem z tym duzymi roznie bywa najczesciej jednak trzeba sie wspomagac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faraon Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Widzialem to w akcji przy skladaniu okien. Dziala rewelacyjnie i nie zostawia zadnych sladow na szybach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.h2o Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 A tak w ogóle gdzie to można wyrwać ,kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 A tak w ogóle gdzie to można wyrwać ,kupić? Właśnie. I ma TO jakąś oficjalną nazwę? :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiningcar Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Wełna stalowa - nie wiem jak w innych sklepach, ale u Nas jest dostępna ;) Klik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 http://mrcleaner.pl/mrcleaner-stalowa-welna-do-czyszczenia-elementow-metalowych-00-p1823.html tutaj też- ale jedno mnie zastanawia- przecieżto rysuje lakier :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 przecieżto rysuje lakier :cry: no właśnie :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawPi Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Mam tę wełnę i do felgi bym tego nie przyłożył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Dlatego czekam za listem od Seby, porównam do wełny z powyższych linków którą posiadam. Dla mnie ona też porysowała lakier na feldze więc jestem ciekaw z czego jest ta używana przez SNB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 http://mrcleaner.pl/mrcleaner-stalowa-welna-do-czyszczenia-elementow-metalowych-00-p1823.html tutaj też- ale jedno mnie zastanawia- przecieżto rysuje lakier :cry: Na tych zdjeciach kiepsko co widać, ja robilem też na felgach w Gofinie i jest oki, nic nie porysowalo, aczkolwiek nie testowałem na felgach lakierowanych na biało czarno itp jedynie na orginalnych napewno typ felg jak miala Astra nie zostały porysowane a szczególnie wewnętrzna strona kól, ale można potestować na spocie :u sam jestem ciekaw jak pójdzie z innymi :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co Drive Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 :shock: Kurcze pogadam z bratem który montuje okna. Może mi taki coś załatwi. Aaaa którą to stosują przy oknach? tą stalową czy tą co Seba? Zbliża się sezon wymiany opon więc zaoszczędziło by mi takie coś sporo czasu przed wyważaniem alu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apach Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Bardzo ciekawa sprawa, aczkolwiek sam zaczalem sie zastanawiac czy taki sposob nie porysuje lakieru. moze zwykly zmywak kuchenny byl by bardziej delikatny? :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts