Apach Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gdzie w Lodzi mozna kupic taka welne i czy mozna nia czyscic elementy chromowane. Tak aby usunac brud i nadac im polysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mam całą pakę tej wełny ale nie odważę się użyć jej na felgi patrząc jak katuje końcówki wydechów :( Ale może trafią się jakieś dziady........... i wtedy :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Na ostatnim spocie w SNB bodajże Sebastian lub Polit machał tą wełną (lub podobną) po masce, szkoda że nie ma fotek, bo lakier był "trochę" porysowany. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja machałem....i stwierdziłem wszem i wobec że narobilo krzywdy nie więcej jak mycie z wiadra na standardowej myjni ręcznej. Już mam i używam. Good stuf ale dla myślących. Czyli dla profesjonalistów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Minetoo, to dleczego to masz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Minetoo, to dleczego to maszPonieważ do felg (od środka z zastosowaniem odpowiedniego poślizgu) jest narzędziem skuteczniejszym i bezpieczniejszym od jakiejkolwiek szczotki. I nie mówię tu o wekendowym mizianiu chromowanych wywoskowanych Lexani tylko o tyraniu dziadów w np BMW w automacie....pewnie coś o tym wiesz... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja machałem....i stwierdziłem wszem i wobec że narobilo krzywdy nie więcej jak mycie z wiadra na standardowej myjni ręcznej. Już mam i używam. Good stuf ale dla myślących. Czyli dla profesjonalistów :lol: Dlaczego masz jak ty amator :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dostałem przez pomyłkę, Sebb'a jak się dowiedział chciał mi zabrać ale jestem za ciężki i nie dał rady :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Piotrek masz racje nie jest zle, ale trzeba glowy urzyc i poslizg jak nalezy tez pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ale trzeba glowy urzyc i poslizg jak nalezy tez pomagaI jest super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Wełny 0000 używam również do czyszczenia wodnych kamiennych zacieków na szybach, sprawdza się też np w czyszczeniu kabin prysznicowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi