marctwain Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 W konsystencji podobny do dodo RM. Oryginalna butelka ma nakrętkę z dozownikiem jak do środka bardziej gęstego, sugerującą aplikację padem. Lepiej założyć, jak sama nazwa wskazuje, spryskiwacz. Można śmiało aplikować na słońcu, na rozgrzaną blachę. Poleruje się od razu. Nie zostawia smug, jest dużo łatwiej niż dodo RM. Co do blasku - po prostu dodaje, widać, że jest coś nałożone. Efektów jakichś extra dodatkowych nie widzę. Moim zdaniem doskonale sprawdzi się jako detailer o przedłużonym działaniu, pewnie wytrzyma kilka myć-latem. Będę obserwował. Co do sheetingu i beadingu... :?: Nie było okazji sprawdzić, ale pod ręka czuć i co można przewidzieć-jakieś będzie. Zdjęcia są, jakie są, :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Właśnie się zastanawiałem jaki szybki wosk wybrać i INSTA FINISH Spray wax też była brana pod uwagę ale chyba się skuszę na Duragloss Aquawax #951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Też jest dobry, i trwały napewno. Miałem go raz na aucie. A ten mam od soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A jak cenowo wyglądają oby dwa produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 AndrU Duragloss Aquawax #951 - 50 zł za 650 ml INSTA FINISH Spray wax - 35 zł za 473ml Czyli ceny bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja czytałem, że nie powinno być mokre tylko może być lekko wilgotne. Choć nie zmienia to faktu, że jest to duże ułatwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 5 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wszystkie płynne woski w formie spray bazujące na wodzie nadają się do aplikacji podczas osuszania czyli na mokry lakier :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A przepraszam sprawdziłem, faktycznie może być stosowany na mokry i na suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dzisiaj przyjaciel rodziny nox w ofierze złożył na próbe Scholl Concept SW20. Będę wykonywał próby na firmowych furach (Lexus IS 250 czerwien metaliczna i MB 350E niby szampan...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kontynuacja tematu SW20: viewtopic.php?f=17&t=361&p=6784#p6784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi