Sucre Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam Po ostatnich udrękach z Alfa Romeo Mito w ręce moje wpadło Audi A3. A jak to audi to wiadomo że lakier twardy, do tego samochód w pełnym oryginalne, nigdy nie malowany. Czas jaki miałem na samochód to maks dwie dniówki . Samochód dostałem w czwartek o 7 rano a do odbioru był w piątek po południu, szału z czasem więc nie było. Korektę oceniam na jakieś 80%, brakło czasu na kolejny przejazd FG500 na futrze, na każdy panel były po dwa takie przejazdy a trzeci byłby optymalny. Jako cleaner i zabezpieczenie poszedł duet z Wolfganga. Tak samochód wyglądał podczas odbioru, trochę przykurzony ale tragedii nie było. Wpierw zabrałem się za czyszczenie felg i nadkoli, bilt hamber, wolf decon gel, sanesvol skutecznie mi w tym pomogły. Następnie kolei przyszła na lakier, sanesvol w akcji, następnie bilt hamber. Widać że samochód regularnie myty, bo glinka zebrała bardzo niewiele. Samochód po raz kolejny umyty, oklejony. Widać że lakier mimo pozornego zadbania być w dosyć zmęczonym stanie. Do polerowania standartowy u mnie zestaw, fg500, s17+ i sf4000. Z lakieru można było jeszcze coś wyciągnać ale czas mnie ograniczał. Po korekcie płukanko, pędzeleczki. Jako APC Bilt Hamber Pogoda dopisała, to i zdjęcia w słonku się znalały. Według mnie wyszło całkiem sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Bardzo fajny efekt chyba nawet lepszy od alfy :u Sorry ale z ramką pod tablice to przegiąłeś :shock: ,przynajmniej byś ją umył i wysmarował czymś do opon :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Elegancko ! Dobrze jest :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Git praca :D Ale tak jak junior74 napisał, ramka psuje efekt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Granat odżył :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi