Jump to content

"Zielony" wita

lukas1986

Recommended Posts

Zielony wita 'zielonego' :mrgreen:

To pochwal się po kolei, autkiem, arsenałem, My lubimy zdjęcia więc Ciebie pokazanie nie ominie ;))

Zapraszam do dyskusji, mam nadzieję, że spodoba Ci się u Nas :u

no dobra to pierwsze zakupy jakie poczyniłem po lekturze innego forum (zapewne wiadomo jakiego)

Dołączona grafika

potem następne

Dołączona grafika

i potem jeszcze jedne

Dołączona grafika

tą radość, jak widać, dawkowałem sobie w małych porcjach coby nie oszaleć od razu:lol: Później doszła myjka. Potem był jeszcze zakup past menzerny FG500 i SF2500. No i na tym się skończyło bo i funduszy brak i rodzice chcieli mnie powiesić za te paczki co do domu przychodziły, aż w końcu pozbyłem się roboty i musiałem się wstrzymać z zakupami... ale wszystko się jakoś ułożyło i teraz trzeba wziąć się do roboty, i zrobić korektę jak trzeba

a teraz moja fura (wklejam jedną fotę bo póki co nie przeszła pełnej kosmetyki), ale myślę że jest nieźle, zważywszy na to że kiedyś wyglądał całkiem inaczej...

Dołączona grafika

a Jej wam nie pokaże, bo Ją tylko ja mogę oglądać :D

ładny eskorcik- co w nim siedzi?

tylko i aż 1.6 16V... są plany na coś większego, ale to odległa przyszłość

co lasek to one są dla starszych ludzi =)) żonę dopiero mam zamiar mieć, kochanki się jeszcze nie dorobiłem, a zamiast siostry mogę pokazać swojego brata...

to czego nie mogę Wam pokazać to moja narzeczona :x to ta z tych osób chronionych przez Secret Service =))

ładny eskorcik- co w nim siedzi?

tylko i aż 1.6 16V... są plany na coś większego, ale to odległa przyszłość

co lasek to one są dla starszych ludzi =)) żonę dopiero mam zamiar mieć, kochanki się jeszcze nie dorobiłem, a zamiast siostry mogę pokazać swojego brata...

to czego nie mogę Wam pokazać to moja narzeczona :x to ta z tych osób chronionych przez Secret Service =))

Oki to My sie z toba nie bawimy [-(