sprinter Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 mi jak na złość nie udało się nigdzie trafić X( nie masz wolnego kpl na sell :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Trzeba śledzić Lidlowe promocje. Ostatnio uciekła mi wiertarka za 70 zł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ostatnio uciekła mi wiertarka za 70 zł mi to - pojechołek i już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ostatnio uciekła mi wiertarka za 70 zł :( btw: kolega ma oryginalna wiertarke marki Peugeot :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 I będzie wam spokojnie służył. Przewód 1,5mm to jakieś 20A max obciążenia (jak dobrze pamiętam), więc tak na szybko z głowy (nie chce mi się liczyć) Przy urządzeniach które minetoo podał (przyjmując że odkurzacz i polerka to kolejne 3kW) to będzie akurat ok. 20A, więc musi działać. Dodajmy że oprócz halogenu reszta urządzeń to urządzenia pracujące z przerwami, a więc pełne obciążenie jest "chwilowe". Założę się że jakbyście wszystko włączyli na długi czas to przewód zrobi się ciepły. Podsumowując. Wszystko wam będzie działać, tylko pamiętać trzeba że wysoka temperatura nie jest przyjacielem izolacji przewodów i po "wygrzaniu" robi się się szybciej twarda i podatna na "kruszenie"- czyli skracamy żywotność przedłużacza, ale...minetoo i soll mają piniędzy jak ruskie rakiet to mogą sobie poszaleć 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 minetoo i soll mają piniędzy jak ruskie rakietIdę szukać tych piniondzorów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ale...minetoo i soll mają piniędzy jak ruskie rakiet to mogą sobie poszalećwłaśnie że nie, kasy mam tyle ile musi wystarczyć do 1, resztę topię namiętnie w ..... wiesz w co :)) Aha, rakiet nie mam, jedynie M4 z tłumikiem :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi