sohers Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jak w temacie znalazłem taki produkt tenziego TENZI H1 Car Body Quartz Czy już go ktoś testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Na razie jest tylko wirtualnie ale spieszą się z dystrybucją.Ma byc jak z Gtechnic ale myśle że sobie odpuszczą.Za duża konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ta fantastico Nasz stoi na półce w Pnoniedzialek zapodam zdjęcia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ta fantastico Nasz stoi na półce w Pnoniedzialek zapodam zdjęciaWidocznie macie układy :u W Krakowie u dealera niet jeszcze. Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ta fantastico Nasz stoi na półce w Pnoniedzialek zapodam zdjęciaWidocznie macie układy :u W Krakowie u dealera niet jeszcze. Jaka cena? jakie tam układy poprostu lubią Nas , ceny nie mam posiadamy jedynie sampler ale po ogledzinach samplerach , dziekuje kupie coś innego :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czyli wąchają rynek na razie.Ja bym ich nie skreślał.Dorwali gdzies powłokę(pewnie wiecie od kogo) i będą sprzedawać pod swoja nazwą 4 razy taniej. Robią tak z całą chemią i powiem,że im się udaje.Chodzi mi o stosunek jakość -cena. Zobaczymy co im wyjdzie z ta siecią Tenzidetailing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Czyli wąchają rynek na razie.Ja bym ich nie skreślał.Dorwali gdzies powłokę(pewnie wiecie od kogo) i będą sprzedawać pod swoja nazwą 4 razy taniej. Robią tak z całą chemią i powiem,że im się udaje.Chodzi mi o stosunek jakość -cena. Zobaczymy co im wyjdzie z ta siecią Tenzidetailing. Ale coś tu nie halo, skoro handlowiec sam mówi do Nas,że kupuja różne produktu i kopiuja to nie tedy droga L-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tych powłok to się mnoży jak studio detailingu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tych powłok to się mnoży jak studio detailingu.... O o o właśnie =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Taka polityka dużych koncernów :( Do mnie jeżdzi gość z Normfest i maja np W06 w swoich opakowaniach i tez MF te grube od schola,a co mnie najbardziej zdziwiło to posiadanie narzędzi HAZET :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tych powłok to się mnoży jak studio detailingu....I zaraz bedą wszyscy mogli kupić w markecie se powłokę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tych powłok to się mnoży jak studio detailingu....I zaraz bedą wszyscy mogli kupić w markecie se powłokę :lol:Owszem, ale jak dziś na Spocie usłyszałem cene za opakownie mega hiper piper zabezpiecznia lakieru (opakowanie na jedno auto) cena 800 zł no to ku,,, ma,,, co to robi za tą kase???????, chyba popadamy już w jakieś chore skrajności i tyle , jakoś nasze Studio skromne bo skromen marmura nie ma ,ale staramy się nakierować klienta na woski i nie marudzimy na brak pracy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Owszem, ale jak dziś na Spocie usłyszałem cene za opakownie mega hiper piper zabezpiecznia lakieru (opakowanie na jedno auto) cena 800 zł no to ku,,, ma,,, co to robi za tą kase??????? samo się potem myje poleruje woskuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Owszem, ale jak dziś na Spocie usłyszałem cene za opakownie mega hiper piper zabezpiecznia lakieru (opakowanie na jedno auto) cena 800 zł no to ku,,, ma,,, co to robi za tą kase???????, chyba popadamy już w jakieś chore skrajności i tyle , jakoś nasze Studio skromne bo skromen marmura nie ma ,ale staramy się nakierować klienta na woski i nie marudzimy na brak pracyTak właśnie chodzą i pier...ą tzw długopisy i debile myślą że wiedza lepiej od Ciebie bo przeczytał broszurkę Na szczęście liczą sie umiejetności,praktyka i fach w rękach.Produkty to dodatek mniej lub bardziej potrzebny. U nas w Krakowie to ludzie nie wierzą w cuda,powłoki,nano itp.za 500 czy 1500 zł.Robi się w przedziale 100-400 zł wiecej nie dadzą za korekte czy pranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tutaj są ceny ich kwarców i innych cudów http://www.autodetailingtenzi.sklep.pl/zabezpieczenie-kwarcowe-c-1_9.html Trochę nie rozumie po co drugi raz ten sam produkt pod inną nazwą http://www.autodetailingtenzi.sklep.pl/tenzi-rx-rim-p-32.html toć to tenzi prix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tutaj są ceny ich kwarców i innych cudówTak tylko u regionalnego dealera to jak masz upusty to ceny od tych z tego sklepu intern. sa ok.30-40% mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Aa to nie wiedziałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi