Jump to content

TENZI H1 Car Body Quartz

sohers

Recommended Posts

Ta fantastico Nasz stoi na półce w Pnoniedzialek zapodam zdjęcia

Widocznie macie układy :u W Krakowie u dealera niet jeszcze.

Jaka cena?

jakie tam układy poprostu lubią Nas , ceny nie mam posiadamy jedynie sampler ale po ogledzinach samplerach , dziekuje kupie coś innego :u

Czyli wąchają rynek na razie.Ja bym ich nie skreślał.Dorwali gdzies powłokę(pewnie wiecie od kogo) i będą sprzedawać pod swoja nazwą 4 razy taniej.

Robią tak z całą chemią i powiem,że im się udaje.Chodzi mi o stosunek jakość -cena.

Zobaczymy co im wyjdzie z ta siecią Tenzidetailing.

Czyli wąchają rynek na razie.Ja bym ich nie skreślał.Dorwali gdzies powłokę(pewnie wiecie od kogo) i będą sprzedawać pod swoja nazwą 4 razy taniej.

Robią tak z całą chemią i powiem,że im się udaje.Chodzi mi o stosunek jakość -cena.

Zobaczymy co im wyjdzie z ta siecią Tenzidetailing.

Ale coś tu nie halo, skoro handlowiec sam mówi do Nas,że kupuja różne produktu i kopiuja to nie tedy droga L-)

Tych powłok to się mnoży jak studio detailingu....

I zaraz bedą wszyscy mogli kupić w markecie se powłokę :lol:
Owszem, ale jak dziś na Spocie usłyszałem cene za opakownie mega hiper piper zabezpiecznia lakieru (opakowanie na jedno auto) cena 800 zł no to ku,,, ma,,, co to robi za tą kase???????, chyba popadamy już w jakieś chore skrajności i tyle , jakoś nasze Studio skromne bo skromen marmura nie ma ,ale staramy się nakierować klienta na woski i nie marudzimy na brak pracy :u

Owszem, ale jak dziś na Spocie usłyszałem cene za opakownie mega hiper piper zabezpiecznia lakieru (opakowanie na jedno auto) cena 800 zł no to ku,,, ma,,, co to robi za tą kase???????, chyba popadamy już w jakieś chore skrajności i tyle , jakoś nasze Studio skromne bo skromen marmura nie ma ,ale staramy się nakierować klienta na woski i nie marudzimy na brak pracy

Tak właśnie chodzą i pier...ą tzw długopisy i debile myślą że wiedza lepiej od Ciebie bo przeczytał broszurkę

Na szczęście liczą sie umiejetności,praktyka i fach w rękach.Produkty to dodatek mniej lub bardziej potrzebny.

U nas w Krakowie to ludzie nie wierzą w cuda,powłoki,nano itp.za 500 czy 1500 zł.Robi się w przedziale 100-400 zł wiecej nie dadzą za korekte czy pranie.