minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Hello! Popełniłem Golfa. Zakres prac bez szału a wrzucam bo jakoś tak mi się spodobał 8-) . Kolor bajka, dobre koło, motor niestety diesel....ale cała reszta ok zwłaszcza że 3 furtki bo pięciu nie znoszę. Na aucie trochę korekty, trochę cleanerowania ale nic nie trzeba było oszukiwać bo lakier w dobrym stanie. Bardziej chodziło o pokazanie chłopakowi jak to może wyglądać. Sami ocenicie czy się udało. JJ będziesz miał co czytać tym razem ;) Przyjechał. Zajmę się zarysowanym błotnikiem, wydechem i ogólną kosmetyką. Takie mycie z woskiem :D Myjemy, czyścimy.... Autko pac na kobyłki i jedziemy. Koła nie zdejmowane bo nie dostałem złodziejki :evil: Ale ich kształt pozwolił dotrzeć tam gdzie trzeba. Felgi domyte Nielsenem, nadkola i opony Kuro Almond Foam. Ta sama jako prewash i wnęki a glinka to tym razem BH Soft na BigApple. Asfalt nie zastąpiony Sanesolv od SNB :u Maszynowanie. Niwelowanie rysy na błotniku systemem Menzerna na padach Urban i Lake Country. Rysa rozszlifowana do poziomu trudno dostrzegalnego. Jest dobrze ;) Kolejno cleaner Dodo LPL na DA i Lake Country. Smarujemy tu i ówdzie. Elementy plastikowe pokrył 303 (fifty fifty pokazuje ładną satynkę) , wnęki to Kuro X , felgi (wewnątrz też) Detailer's Pride , opony Endurance a jako LSP spoczął Natty's Red. Dodatkowo na nadkolach jest Nielsen. W między czasie zająłem się wydechem za pomocą materiałów SIA. Oglądamy. Pogoda przednia więc i garażu i słońca trochę będzie. Finito. Wiem wiem......to nie korekta...z czym do ludzi....mycie z woskiem.... :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 przyjemna maszyna a "mycie z woskiem" jest bardzo OK :u ps: to VI"tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ps: to VI"tkaŁoooopsss :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ładnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzięki ;) Apropo's Twojego podpisu....bałem się o tym powiedzieć mojemu psychiatrze ale teraz widzę że jest NAS więcej =)) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak na mycie z woskiem to całkiem nieźle wygląda w pełnym słońcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak na mycie z woskiem to całkiem nieźle wygląda w pełnym słońcu ;)Ale Seba to sie nie liczy On to robil na trzezwo 3:-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nice Job :f Cos ostatnio czesto z Da cie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Cos ostatnio czesto z Da cie widacDA u mnie nie gaśnie. To dobre narzędzie o szerokim zastosowaniu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Apropo's Twojego podpisu....bałem się o tym powiedzieć mojemu psychiatrze ale teraz widzę że jest NAS więceji jeszcze tak samo skręcone lewo /prawo i gora/dół ale cicho =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A ja moja podarowalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 minetoo jak wszyscy lubię Twoje "mycie z woskiem bez dotykania lakieru" ;) Bardzo fajna robótka, jaki czas operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 10 godzin. Miło jak coś wyjdzie. Niebawem szybka polerka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 I tak trzymaj :-bd , ja już chyba zawsze będę cię pytaniami o czas zamęczał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czyżby to był program V? :D (Look bodajże 8 zdjęcie od dołu :D) Faaajnie wyszło ;) Żeby każde moje mycie z woskiem tak wychodziło to... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Czyżby to był program V?Dokładnie tak :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Sami ocenicie czy się udało.Się udało miszczu :u JJ będziesz miał co czytać tym razemTakie opisy + takie fotki = bajeczna relacja. No i to lubię. Uczyć się młodzieży. I amatorzy. Czyli ja :oops: A te dwie fotki mnie rozwaliły, fachura pełną gębą: Tu pokażę dla tego czepialskiego zielonego czym smalcuje: A tu sobie zapalę bo spec bez fajka w ręku podczas roboty to nie spec :lol: (kuuuuur*a, jedną ręką potrafie, patrzcie!) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Byłem ciekaw czy ktoś tego Marlboraska wyłapie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ale bym mu dawał na zimnym :u , fajnie to wyszło szkoda ze nie erka bo już by nie poszło tak łatwo z tym lakierem , nowa erka to beton ponoć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wszystkie wloty powietrza muszą być tak samo ustawione ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ oooooł jes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przyjemnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi