minetoo Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Hello! Popełniłem Golfa. Zakres prac bez szału a wrzucam bo jakoś tak mi się spodobał 8-) . Kolor bajka, dobre koło, motor niestety diesel....ale cała reszta ok zwłaszcza że 3 furtki bo pięciu nie znoszę. Na aucie trochę korekty, trochę cleanerowania ale nic nie trzeba było oszukiwać bo lakier w dobrym stanie. Bardziej chodziło o pokazanie chłopakowi jak to może wyglądać. Sami ocenicie czy się udało. JJ będziesz miał co czytać tym razem ;) Przyjechał. Zajmę się zarysowanym błotnikiem, wydechem i ogólną kosmetyką. Takie mycie z woskiem :D Myjemy, czyścimy.... Autko pac na kobyłki i jedziemy. Koła nie zdejmowane bo nie dostałem złodziejki :evil: Ale ich kształt pozwolił dotrzeć tam gdzie trzeba. Felgi domyte Nielsenem, nadkola i opony Kuro Almond Foam. Ta sama jako prewash i wnęki a glinka to tym razem BH Soft na BigApple. Asfalt nie zastąpiony Sanesolv od SNB :u Maszynowanie. Niwelowanie rysy na błotniku systemem Menzerna na padach Urban i Lake Country. Rysa rozszlifowana do poziomu trudno dostrzegalnego. Jest dobrze ;) Kolejno cleaner Dodo LPL na DA i Lake Country. Smarujemy tu i ówdzie. Elementy plastikowe pokrył 303 (fifty fifty pokazuje ładną satynkę) , wnęki to Kuro X , felgi (wewnątrz też) Detailer's Pride , opony Endurance a jako LSP spoczął Natty's Red. Dodatkowo na nadkolach jest Nielsen. W między czasie zająłem się wydechem za pomocą materiałów SIA. Oglądamy. Pogoda przednia więc i garażu i słońca trochę będzie. Finito. Wiem wiem......to nie korekta...z czym do ludzi....mycie z woskiem.... :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEIL1 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 przyjemna maszyna a "mycie z woskiem" jest bardzo OK :u ps: to VI"tka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 ps: to VI"tkaŁoooopsss :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ładnie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Dzięki ;) Apropo's Twojego podpisu....bałem się o tym powiedzieć mojemu psychiatrze ale teraz widzę że jest NAS więcej =)) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Jak na mycie z woskiem to całkiem nieźle wygląda w pełnym słońcu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Jak na mycie z woskiem to całkiem nieźle wygląda w pełnym słońcu ;)Ale Seba to sie nie liczy On to robil na trzezwo 3:-O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Nice Job :f Cos ostatnio czesto z Da cie widac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Cos ostatnio czesto z Da cie widacDA u mnie nie gaśnie. To dobre narzędzie o szerokim zastosowaniu :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Apropo's Twojego podpisu....bałem się o tym powiedzieć mojemu psychiatrze ale teraz widzę że jest NAS więceji jeszcze tak samo skręcone lewo /prawo i gora/dół ale cicho =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 A ja moja podarowalem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 minetoo jak wszyscy lubię Twoje "mycie z woskiem bez dotykania lakieru" ;) Bardzo fajna robótka, jaki czas operacyjny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 10 godzin. Miło jak coś wyjdzie. Niebawem szybka polerka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 I tak trzymaj :-bd , ja już chyba zawsze będę cię pytaniami o czas zamęczał ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Czyżby to był program V? :D (Look bodajże 8 zdjęcie od dołu :D) Faaajnie wyszło ;) Żeby każde moje mycie z woskiem tak wychodziło to... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Czyżby to był program V?Dokładnie tak :D ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Sami ocenicie czy się udało.Się udało miszczu :u JJ będziesz miał co czytać tym razemTakie opisy + takie fotki = bajeczna relacja. No i to lubię. Uczyć się młodzieży. I amatorzy. Czyli ja :oops: A te dwie fotki mnie rozwaliły, fachura pełną gębą: Tu pokażę dla tego czepialskiego zielonego czym smalcuje: A tu sobie zapalę bo spec bez fajka w ręku podczas roboty to nie spec :lol: (kuuuuur*a, jedną ręką potrafie, patrzcie!) =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Byłem ciekaw czy ktoś tego Marlboraska wyłapie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ale bym mu dawał na zimnym :u , fajnie to wyszło szkoda ze nie erka bo już by nie poszło tak łatwo z tym lakierem , nowa erka to beton ponoć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miba Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Wszystkie wloty powietrza muszą być tak samo ustawione ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ oooooł jes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Przyjemnie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts