damianese Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 kabel ci sie nie podoba? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 JJ jestes jedyny co ma Hitachi...tylko 3 sztuki na calym swiecie sprzedali :lol: A Boscha odrazam, kosztuje jak Makita...i tak jak z Hitachi JJ tylko 3 sztuki sprzedali, ciekawe dlaczego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mam, Hitachi, Festoola i Delayto (czy jak to się piszę) i nie dam na Hitachi złego słowa powiedzieć. Lżejszy od Makity, tańszy i sprawdza się przy mocnym heblowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ok JJ, Jacek...a gdzie ten trzeci co Hitachi kupil :lol: Zartuje! nie wiem ile hitachi kosztuj, ale jak tyle co Makita to ja nawet sie nie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Boscha reklamują specjaliści i kablem po lakierze szorują 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Specjalnie mu dali takiego starego grata do testu bo wiedzieli,że kablem będzie szlifował =)) Chłop wygląda jakby sie łamał :lol: A może to jest nie rysujący kabel :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ...a ja chcę coś do 1200zł. Polecicie ,skrytykujecie? hitachi,makita,rupes...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Arek do 1200 to bierz mojego flex-a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No więc czytając cały temat doszedłem do wniosku iż kieruję się w strone jednak lare 11 lub das6 :f teraz pytanie która waszym zdaniem jest poprostu lepsza? wrcając do makity którą widziałem w casto to jest sa7000c waga 3.3 moc 1600w rpm od 1500-4000 cena 744zł i raczej odpada :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 sohers to nie maszyna jest lepsza tylko kto ja trzyma ;) Zalerzy do czego ci potrzebna, jesli masz tylko swoje auto i moze wpadnie raz na rok cos innego to i DAS wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To prawdopodobie polerko-szlifierka - obroty od 1500 rpm Lare to rotacja do typowej korekty, DAS nada sie do korekty, ale będzie na niektórych lakierach ciężej, natomiast do AIO, cleanera w sam raz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Lare EPL11 to rotacja DAS to DualAction. Rotacją zrobisz korektę i przy odrobinie (odrobinie) sprytu nałożysz cleaner. DA zrobisz korektęale na siłę i "tak sobie" natomiast do cleanerów jest idealna. Kup dwie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jesli masz tylko swoje auto i moze wpadnie raz na rok cos innego to i DAS wystarczy mam zamiar uczyć się na swoim ojca golfie co ma renowację granatową i pojechaną na maksa :D i potem do przodu jak bozia da więc nie mam zamiaru kupować pięć maszyn, decyzja zapadła rotacja lare a DA sobie odpuszcze bo jak mam wydać 500 poto żeby cleaner nakładać to wolę lecieć recznie albo zwykłą wkrętarką z miękkim padem jak do tej pory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jak juz zdecydowales to po co pytasz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 zdecydowałem po odpowiedziach na stronie nr 5 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jest jeszcze coś takiego jak Celma.sohers tylko nie bierz tego na poważnie :!: Przypomniało mi się jak mój kuzyn miał a moze ma 8 lat temu jechał fareclą golfy II sprowadzane z niemiec. Rany boskie 3000 obr a moze więcej ta farecla z wodą ja jako uczeń cały w tej paście,on jak ze szlifierka prawie iskry szły :lol: A na koniec mowi:Marcin teraz to wszystko musimy z tych zakamarków umyć.NIGDY WIĘCEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Rany boskie 3000 obr a moze więcej ta farecla z wodą ja jako uczeń cały w tej paście,on jak ze szlifierka prawie iskry szły A na koniec mowi:Marcin teraz to wszystko musimy z tych zakamarków umyć.NIGDY WIĘCEJ tego się spodziewam bo żadna pasta ręcznie tego nie rusza ani nawt się kapka niebieskiego nie pokazuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wy tu gadu, gadu a mój Festool zaczął strasznie głośno pracowach, przy obrotach na 2 nie da się wytrzymać. Pewnie pojedzie na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Jacek, oby nie na lawecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Hehe...Jacek a jakimi pastami robisz? moze to co mi festool mowila ma cos w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kurcze nie mówcie że pasta czy pad ma wpływać negatywnie na trwałość polerki, hehe. Nie wiem co sie jej stało, ale zaczynam czuć dziwny smorek jakby z silnika. Sam nie wiem jutro zamówie kuriera i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Jacek to nie ja mowie ze pasta czy pad...to festool to mowi...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No nic jak się dowiem to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A wymieniałeś smar? to podstawa w tego typu elektronarzędziach... Swoja drogą jestem przed zakupem albo festoola albo flexa... Na festoolu rap150 już pracowałem przemawia do mnie 3 letnia gwarancja chociaż od kulku osób slyszałem o problemach.... flexa nie miałem w rękach i chciałbym nim zrobić chociaż jedne panel przed zakupem.. myślałem także o Rupes'ie ale też nie miałem w ręce ani nie pracowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zastanawiam się nad pastą polerską i mam pytanie co sądzicie o pastach KOcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi