wojak10 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ktoś coś więcej na temat Krauss P7? Zastanawiam się nad kupnem jakiejś prostej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dnia 30.12.2015 o 13:34, Dante napisał: lucaso27 i jaką zakupiłeś polerkę? ..... W końcu, w czerwcu, zakupiłem dwie maszyny Flex'a - 3401 VRG i PE-8-4 80. Jako laik jestem pod bardzo dużym wrażeniem VRG, nie miałem w rękach polerki DA. Jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 1 Września 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Tylko VRG to taki oszukańczy dual troszkę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugu33 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Aktualnie szukam maszyny pod prace uniwersalne, będą korekty i one stepy, wkręciłem sie z bratem w detailing więc chcemy sie uczyć. Na pewno potrzebujemy coś bezpiecznego i do aut grupy VAG. Chemii trochę juz mam więc pora na maszyny to dajcie konkrety- jeśli będzie mnie stać to chciałbym rotacje i DA. Albo na razie jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi