wojak10 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ktoś coś więcej na temat Krauss P7? Zastanawiam się nad kupnem jakiejś prostej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dnia 30.12.2015 o 13:34, Dante napisał: lucaso27 i jaką zakupiłeś polerkę? ..... W końcu, w czerwcu, zakupiłem dwie maszyny Flex'a - 3401 VRG i PE-8-4 80. Jako laik jestem pod bardzo dużym wrażeniem VRG, nie miałem w rękach polerki DA. Jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 1 Września 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Tylko VRG to taki oszukańczy dual troszkę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugu33 Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Aktualnie szukam maszyny pod prace uniwersalne, będą korekty i one stepy, wkręciłem sie z bratem w detailing więc chcemy sie uczyć. Na pewno potrzebujemy coś bezpiecznego i do aut grupy VAG. Chemii trochę juz mam więc pora na maszyny to dajcie konkrety- jeśli będzie mnie stać to chciałbym rotacje i DA. Albo na razie jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarnew Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Ja swoją maszynek kupiłem urządzenia i maszyny polerskie. Jestem z niej mega zadowolony bo działa idealnie i polerowanie o wiele szybciej idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi