junior74 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Proponuję zebrać np.po 10 czy 20 zł i przeznaczyć temu,kto otworzy w dziale Helo aktywni....jako pierwszy 2000 stronę. Pieniądze wpłaćmy np.na konto do JJ lub Fonnesa potem podali by Oni oficjalnie ile się uzbierało no i przesłali by zwycięzcy a On oficjalnie musiał by kupić sobie zabawki w jednym ze sklepów,które są na naszym forum i pochwalic sie co kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Kurde, biorę udziałał ale zastrzegam ze wygrywam 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 pewnie junior74, już widzę kto jest tym sponsorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Hehe..a kto tu jest non stop :lol: Ale jedno zastrzezenie, nie ma ze ktos jeden pod drugim napiszebedzie edit i kto ma 2001 wygral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A ja chciałem taką niespodziankę zrobić, żeby tamten topic zamknąć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A to my pójdziemy o krok dalej i dorzucamy do puli nagród gąbki URBAN'a :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 kto jeszcze coś dorzuci dla mnie? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja włożę Ty włożysz, a potem wyjmiemy =)) Proponuję się spieszyć, bo czas nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobrze moi drodzy, Sytuacja wygląda tak, że mx_nowicki funduje zestaw aplikatorów Urbana oraz 2 gąbki polerskie Urban, zróbmy jeszcze tą zrzutkę po 10zł na dodatkowy prezencik. Suma jaka się uzbiera będzie do wykorzystania przez sohersa w sklepie Mx Nowicki. Czas? Powiedzmy, że zbieramy do wtorku, 2. października, do godziny 23:59. Żeby sohers mógł zamówić i na pierwszy weekend października dostać swoje zabawki. Proszę zaczynać z listą chętnych do wpłaty, ja każdemu kto się wpiszę wyślę dane do przelewu pieniążków: 1. 2. 3. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. minetoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.minetoo 2.damianese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.minetoo 2.damianese 3.junior74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.minetoo 2.damianese 3.junior74 4. fonnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.minetoo 2.damianese 3.junior74 4. fonnes 5. arekkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.minetoo 2.damianese 3.junior74 4. fonnes 5. arekkaz 6. soll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. minetoo 2. damianese 3. junior74 4. fonnes 5. arekkaz 6. soll 7. SNB SWEDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siebie chyba nie muszę pisać, prawda? 1. minetoo 2. damianese 3. junior74 4. fonnes 5. arekkaz 6. soll 7. SNB SWEDEN 8. JJ. Kochani moi, mamy już 80zł, na resztę chętnych czekam do jutra do godziny 23:59. Przypominam, godzina 23:59 :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 1. minetoo 2. damianese 3. junior74 4. fonnes 5. arekkaz 6. soll 7. SNB SWEDEN 8. JJ. 9. s.martino ( ale musze sie z Nowickimi dogadac wczesniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Panowie jak tam nagroda,wybrana/wysłana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Niech się sohers pochwali co wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 oooo czekamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Już się chwale :D http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa/pielegnacja-na-zewnatrz/szybka-konserwacja-i-czyszczenie/meguiar-s-quik-detailer-srodek-pod-glinke.html http://www.pielegnowacauto.pl/meguiar-s-torba-na-auto-kosmetyki.html Wszystko już zamówione ale trzeba było wszystko dogadać i jutro chyba będzie wysłane :) Powiem wam że dziwnie się czuje bo pierwszy raz spotkała mnie tak miła historia że normalnie nie wiem co powiedzieć 8-} napewno chiałbym za to wszystkim bardzo podziękować :ymhug: MxNowicki za ufundowanie nagród oraz wszystkim kolegom z forum za składkę na nogrody które wybrałem :ymhug: Podziękowanie także dla JJ który zajął się całym tematem :u pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuje :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 pierwszy raz spotkała mnie taka historiaBo to jest FORUM a nie popierdółka :D Miłego używania i owocnego forumowania :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 nie ma za co :D czekaliśmy tyle czasu na 2000 ( milenium) ale niestety zegary się nie zatrzymały jeszcze raz najlepszego! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi