Jump to content

Nagroda za otwarcie 2000 strony

junior74

Recommended Posts

Proponuję zebrać np.po 10 czy 20 zł i przeznaczyć temu,kto otworzy w dziale Helo aktywni....jako pierwszy 2000 stronę.

Pieniądze wpłaćmy np.na konto do JJ lub Fonnesa potem podali by Oni oficjalnie ile się uzbierało no i przesłali by zwycięzcy a On oficjalnie musiał by kupić sobie zabawki w jednym ze sklepów,które są na naszym forum i pochwalic sie co kupił.

Dobrze moi drodzy,

Sytuacja wygląda tak, że mx_nowicki funduje zestaw aplikatorów Urbana oraz 2 gąbki polerskie Urban, zróbmy jeszcze tą zrzutkę po 10zł na dodatkowy prezencik. Suma jaka się uzbiera będzie do wykorzystania przez sohersa w sklepie Mx Nowicki. Czas? Powiedzmy, że zbieramy do wtorku, 2. października, do godziny 23:59. Żeby sohers mógł zamówić i na pierwszy weekend października dostać swoje zabawki.

Proszę zaczynać z listą chętnych do wpłaty, ja każdemu kto się wpiszę wyślę dane do przelewu pieniążków:

1.

2.

3.

...

Siebie chyba nie muszę pisać, prawda?

1. minetoo

2. damianese

3. junior74

4. fonnes

5. arekkaz

6. soll

7. SNB SWEDEN

8. JJ.

Kochani moi, mamy już 80zł, na resztę chętnych czekam do jutra do godziny 23:59.

Przypominam, godzina 23:59 :p

Już się chwale :D

http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa/pielegnacja-na-zewnatrz/szybka-konserwacja-i-czyszczenie/meguiar-s-quik-detailer-srodek-pod-glinke.html

http://www.pielegnowacauto.pl/meguiar-s-torba-na-auto-kosmetyki.html

Wszystko już zamówione ale trzeba było wszystko dogadać i jutro chyba będzie wysłane :)

Powiem wam że dziwnie się czuje bo pierwszy raz spotkała mnie tak miła historia że normalnie nie wiem co powiedzieć 8-} napewno chiałbym za to wszystkim bardzo podziękować :ymhug: MxNowicki za ufundowanie nagród oraz wszystkim kolegom z forum za składkę na nogrody które wybrałem :ymhug:

Podziękowanie także dla JJ który zajął się całym tematem :u

pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuje :) :u